Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ , ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ.

ΜΗΝΥΜΑ ΧΑΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΚΩΝ


Κοινοποιεί ο Γεωκών

ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΜΟΥ :  «Δεν έχετε ιδέα τι θα δείτε ( μετά τα γεγονότα ) κουράγιο να έχετε να ανεβείτε αυτό το βουνό των βασάνων
που έρχεται τώρα, όταν θα φτάσετε στην κορυφή και θα δείτε τι έρχεται, η καρδιά σας θα φύγει από το στήθος σας από χαρά, η ψυχή σας θα γίνει γαλήνια και ποιος θα είναι άξιος και δυνατός να κρατήσει το νου του στην θέση του;

Θα δείτε στην πραγματικότητα πως λέγεται αυτό που λέτε εσείς, Ζωή, αυτό έχετε να ζήσετε, δεν σας κρατά Ο Χριστός  με ελπίδες.

Θα ζουν σε αυτήν την χώρα πλέον ευτυχισμένοι άνθρωποι ! σε αρμονία Θεϊκή , και τα ζώα θα μιλούν με τους ανθρώπους…Έτσι θα γίνει η Ελλάδα, μην την βλέπετε τώρα περιφρονημένη»

«Η Τουρκία θα αποσύρει, σταδιακά, τούρκους στρατιώτες και εξοπλισμό  από την κατεχόμενη Κύπρο» 

Αγ. Κοσμάς Αιτωλός: Από τους Τούρκους το 1/3 θα σκοτωθεί, το άλλο τρίτο θα βαπτισθεί και μονάχα το 1/3 θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά».

Αγ. Παΐσιος: «Θα σβήσουν ως έθνος και η έκταση ολόκληρης της Τουρκίας θα είναι μία αχανής έρημος

π. Γεννάδιος: «Οι Τούρκοι θα πάθουν μεγάλες καταστροφές, και θα καταδιωχθούν μέχρι την Κόκκινη Μηλιά (κάπου στη Μέκκα, πρωτεύουσα της Αραβίας).

Αγ. Μεθόδιος Πατάρων: «Θα δείρουν τους Ισμαηλίτες και θα τους καταδιώξουν ως την Κολωνία».

Κουρδικό – Αρμενικό – Ελληνικό κομμάτι

Αγ. Παΐσιος:  «Η Τουρκία θα διαμελισθεί σε 3-4 κομμάτια. Εμείς θα πάρουμε τα δικά μας εδάφη, οι Αρμένιοι τα δικά τους και οι Κούρδοι τα δικά τους…».

Προσωρινή κατάληψη Πόλης από Ρώσους

Αγ. Παΐσιος: « Θυμήθηκα τότε ότι ο Άγιος Μεθόδιος Πατάρων είχε πει σε μια προφητεία του « …;και κρατήσει Επτάλοφον, οι Ρώσοι, το ξανθό γένος και φυτευθήσονται εν αυτή λάχανα …»

Αγ. Μεθόδιος Πατάρων: «Και θα επικρατήσει στην Επτάλοφο το ξανθό γένος για έξη ή πέντε μήνες και θα φυτεύουν πάνω σ’ αυτήν λάχανα, και θα φάνε πολλοί από αυτούς για να εκδικηθούν τους Αγίους».

Γ΄ Παγκόσμιος πόλεμος

Αγ. Παΐσιος: «Ο πόλεμος που θα ξεσπάσει θα είναι παγκόσμιος…;»

Προέλασή Ρώσων μέχρι Ιερουσαλήμ

Αγ. Παΐσιος:  «Η καταιγίδα αυτή θα φτάσει μέχρι το Ισραήλ και τότε οι Εβραίοι θα καταλάβουν τα σφάλματα τους».

π. Ιωσήφ Βατοπαιδινός: «Η δε Ρωσία ξαφνικά εισβάλλει στην Τουρκία και ως χείμαρρος ορμητικός σαρώνει την Περσία. Και προχωρεί ακάθεκτη φθάνει στην Παλαιστίνη».

π. Ηλίας Διαμαντίδης: «Ο Ρώσος θα νικά. Θα πάει ως τον Ευφράτη ποταμό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...