ΜΑΤ σε κατοίκους Λέσβου: «Γκασμάδες, Τουρκόσποροι, θα σας Γ@@@@σουμε!»

«Γκασμάδες, Τουρκόσποροι, θα σας Γ@@@@σουμε!» Αυτά φώναζαν χτες το βράδυ από τα υψώματα κάτω από την περιοχή της Καράβας οι διμοιρίες των ΜΑΤ, που η κυβέρνηση Μητσοτάκη έστειλε στα νησιά μας, αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα mplokia.gr.

Όπως σημειώνεται στο δημοσίευμα νεαροί άνδρες σε κατάσταση αμόκ, βρίζουν τους κατοίκους της Λέσβου και πέφτουν όλοι μαζί πάνω σε γυναίκες στη Χίο. Πετάνε βόμβες αερίου μέσα στο πλήθος και απρόκλητα μέσα σε μαγαζιά. Τρομοκρατούν τους κατοίκους.

“Οι κάτοικοι των νησιών εκπέμπουν S.O.S. Κινδυνεύουν από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Παρά τις εκκλήσεις για ειρηνική αντιμετώπιση της κατάστασης, κυκλοφορούν φήμες ότι έρχονται κι άλλες διμοιρίες. Αφιονισμένων και λυσσασμένων. Σε ποιόν λογοδοτούν, οι αλήτες που παρουσιάζονται σαν αστυνομικοί; Από ποιούς παίρνουν εντολές να χτυπάνε στο ψαχνό;

Αυτή τη στιγμή στη Λέσβο και τη Χίο, η κυβέρνηση παίζει το παιχνίδι της καταστολής, του τσαμπουκά και της τρομοκρατίας. Αν περάσει στα νησιά, ανοίγει ο δρόμος της μαζικής καταστολής σε όλη τη χώρα. Της μαζικής «αποφασιστικότητας». Του δεξιού παραδοσιακού τραμπουκισμού.

Ο στρατός στη Λέσβο, παρέδωσε γη και ύδωρ και ως σύγχρονος εφιάλτης άνοιξε τους δρόμους για να περάσουν οι μηχανές επιβολής της αποτυχημένης κυβερνητικής βούλησης.

Δεν υπάρχει κράτος να προστατέψει τους πολίτες, δεν υπάρχουν αρχές να επέμβουν και να βάλουν στη θέση τους, τους ένστολους τραμπούκους, τους επίορκους, τους παραβατικούς εισβολείς.

Η Κυβέρνηση θέλει να γονατίσει τα νησιά. Η κατάσταση εξελίσσεται σε τραγωδία. Αν δεν φύγουν άμεσα θα θρηνήσουμε θύματα. Ποιός έχει την ευθύνη για όλα αυτά;” καταλήγει η ιστοσελίδα.

loading...