Πτέραρχος Ιατρίδης# Τι να συζητήσουμε στην ΧΑΓΗ; αυτά που μας ανήκουν;

Πτέραρχος Ιατρίδης# Τι να συζητήσουμε στην ΧΑΓΗ; αυτά που μας ανήκουν; ‼️‼️ΑΠΟΤΡΟΠΗ ‼️στις προκλήσεις των Τούρκων
Η Χάγη είναι μία πολιτική λύση μεταξύ δύο πολιτισμένων κρατών που έχουν εκατέρωθεν διαφορές και διεκδικήσεις.⏭️Η Τουρκία αφ’ ενός δεν είναι πολιτισμένο και δημοκρατικό κράτος και αφ’ ετέρου εμείς δεν διεκδικούμε τίποτε.Συνεπώς υπάρχουν μόνο παράνομες διεκδικήσεις από την Τουρκία και όχι διαφορές.
Η Τουρκία δεν θέλει νομική λύση σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.⏭️ Θέλει πολιτική λύση. Εμείς τί να συζητήσουμε με την Τουρκία?αυτά που μας ανήκουν?⏭️Δηλ. τα δικά μας? ⏭️Πιστεύει αλήθεια κανείς λογικός άνθρωπος ότι η Τουρκία θα δεχθεί να πάμε στη Χάγη ΜΟΝΟ για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών? Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα δεχθεί η Τουρκία.⏭️ Τότε προς τί η όλη αυτή η συζήτηση απο το ΕΛΙΑΜΕΠ για τη Χάγη και το διάλογο με την Τουρκία?⏭️ Για να πειστεί ο Ελληνικός λαός ότι η μόνη λύση είναι η Χάγη διαφορετικά θα πάμε σε πόλεμο?⏭️ Είναι τεράστιο λάθος να τίθεται αυτό το ψευτοδίλημμα.
⏭️Υπάρχει και η άλλη λύση που είναι και η πιό αποτελεσματική προκειμένου να αποφευχθεί μία σύγκρουση με την Τουρκία. ‼️Η ΑΠΟΤΡΟΠΗ‼️ και εκεί πρέπει να δώσουμε έμφαση .
Επίσης πρέπει να κατανοήσουμε ότι ακόμη και άν η Τουρκία πάρει αυτά που ζητάει ,την επομένη θα διεκδικεί και τα υπόλοιπα.Μην είμαστε αφελείς και ηττοπαθείς!!!!
Η Τουρκία φοβάται να αντιμετωπίσει τις δικές μας ΕΔ διότι υπερέχουμε και σε επιχειρησιακό επίπεδο και σε τακτικό αλλά και σε ηθικό!! ⏭️Αυτή είναι η αλήθεια και ας το εκμεταλλευτούμε!!

loading...