ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΦΙΛΙΑ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ! ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ Η ΡΗΞΗ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ!


ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΡΗΞΗ ΡΩΣΙΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ Οι αναβολές τελείωσαν . Ο Ρώσος τώρα σκέφτεται σοβαρά να κατέβει και να τα σκουπίσει.


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Όλα έχουν πάρει την σειρά τους γιατί οι Ρώσοι ζορίζονται...και σε λίγο θα ζορίσουν άλλους. Το κεντρικό πρόσωπο με το οποίο θα αρχίζουν να διαδραματίζονται τα γεγονότα θα είναι ο σουλτάνος.

Στην διάδοχη του κατάσταση θα ολοκληρωθεί το κατέβασμα των Ρώσων και η ιστορία το πάρε – δώσε της με την τουρκία.

Οι Ρώσοι με τις πρόσφατες συμφωνίες που υπέγραψαν με τον Ερντογάν έχουν θεμελιώσει νόμιμα δικαιώματα στην τουρκία , τα οποία δεν μπορούν να απεμπολήσουν όσες κυβιστήσεις και αν κάνει ο σουλτάνος.

Πάντα αναρωτιόμασταν γιατί ο Ρώσος θα συντρίψει τον τούρκο με τέτοια σφοδρότητα, όπως το περιέγραψαν άγιοι πατέρες σε πολλές ιστορικές περιόδους;

Ο τούρκος διπλωμάτης κυβιστής Ερντογάν τα τελευταία 24ωρα ταυτίζει τους στρατιωτικούς σχεδιασμούς του με αυτούς της Δύσης και αφήνει εμβρόντητο τον Ρώσο.

Αυτό το άδειασμα που γίνεται στην Συρία επιδεινώνει την ήδη θρυμματισμένη σχέση Πούτιν- Ερντογάν.
Αλλά έχει και άλλο άδειασμα που έρχεται , κάτι που εκνευρίζει τους Ρώσους αφάνταστα.

Είχαμε τονίσει στο παρελθόν και στην αρθρογραφία μας ότι ο ίδιος ο Ερντογάν θα κάνει πρώτος την κυβίστηση προς την Δύση και όχι οι διάδοχοι του , όπως επεσήμαναν άλλοι αναλυτές.
Το κεντρικό πρόσωπο με το οποίο θα αρχίζουν να διαδραματίζονται τα γεγονότα θα είναι ο σουλτάνος.

Και αυτό ξεκίνησε και δεν έχει τέλος το άδειασμα των Ρώσων υπό των τούρκων.

Σε λίγο η άμεση εμπλοκή των τούρκων στα Δυτικά Βαλκάνια θα κάνει τον Ρώσο έξω φρενών.

Αλλά το χειρότερο άδειασμα του Ρώσου από τους τούρκους θα γίνει στην Μαύρη Θάλασσα , στα ΣΤΕΝΑ και στο ΑΙΓΑΙΟ.

Στην Μαύρη Θάλασσα θα πει πιθανόν ο τούρκος στον Ρώσο: « εκείνος ο αγωγός( ο turkstream) που ξοδεύτηκες να τον περάσεις υποθαλάσσια δεν θα μπορέσει να λειτουργήσει ικανοποιητικά για να περάσεις στην Ευρώπη ρωσικό φυσικό αέριο»

Στα ΣΤΕΝΑ θα πει πιθανόν ο τούρκος στον Ρώσο:
« αφήνω κάθε πλοίο του ΝΑΤΟ να περάσει με άνεση για να κάνει περιπολίες στα ανοικτά της Κριμαίας»

Στο ΑΙΓΑΙΟ θα πει πιθανόν ο τούρκος στον Ρώσο:
« στενεύω τους διαδρόμους ναυσιπλοΐας λόγω των ενεργειακών μου και άλλων διεκδικήσεων στην Ελληνική ΑΟΖ και έτσι δυσκολεύω τις μεταφορές σου προς την Μέση Ανατολή και το Σουέζ»

Το αποκορύφωμα όλων αυτών θα είναι όταν ο τούρκος εντάξει τους ρωσικούς S-400 που παρέλαβε πρόσφατα στις συχνότητες και τους αλγόριθμους που χρησιμοποιούν τα πυραυλικά συστήματα των δυτικών , έστω και αν είναι δύσκολο το εγχείρημα, αλλά όχι ακατόρθωτο.

Πόσο φανταστικά είναι όλα αυτά τα σενάρια ;

Εντελώς καθόλου, όταν είναι να κάνεις με τον Ερντογάν.

Σήμερα όλα αυτά ακουμπούν και την μικρή Ελλάδα μας.

Όλο και περισσότεροι αντιλαμβανόμαστε, ότι η προφητεία με την γεωπολιτική ανάλυση ευθυγραμμίζονται, γεγονός που δημιουργεί μέρα με την ημέρα μεγαλύτερο προβληματισμό.

Η διεθνής επικαιρότητα βοά, ότι υπάρχει πίσω από τα τεκταινόμενα ένα αδυσώπητο σκοτεινό παρασκήνιο μεταξύ των ισχυρών της γης και ταυτόχρονα μια πρωτοφανή εξαχρείωση και των τελευταίων ψηγμάτων του ανθρώπινου πολιτισμού.

Όλα αυτά τα ψηλαφούμε , αλλά ας πάμε σε κάποιο μήνυμα που μας ήλθε πριν καιρό και το θέτουμε υπό όψη σας πάλι για περαιτέρω προβληματισμό, καθότι γίνεται πιο επίκαιρο.

Σας το επισημαίνουμε αυτούσιο όπως το παραθέσαμε στο παρελθόν δίχως να αλλοιώσουμε την έκφραση και την σύνταξη:

Γέροντας Χρ…29 Νοεμβρίου 2018

« οι τούρκοι , αυτόν τον καιρό , να ξέρετε , εξετάζουν χάρτες κατά μήκος της ακτογραμμής για να δουν που τους είναι εύκολο να βαρέσουν.

Να ξέρετε δεν παραιτήθηκαν ποτέ από αυτό.

Να γνωρίζετε ότι τα έχουν βρει με αυτό το άθεο κράτος που βρίσκεται βόρεια από εμάς ( Αλβανία) .

Με αυτούς θα έχουμε μπελάδες. Θα υπάρξει αναταραχή , και μάλιστα θα εμπλακούν και άλλοι Ορθόδοξοι που βρίσκονται βορειότερα ( Σέρβοι).


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ
Δεν υπάρχουν σχόλια :