Στα πρόθυρα εμφυλίου η Ελλάδα για τα μάτια των μεταναστών

Τους μετανάστες, νόμιμους και παράνομους, δεν μπορέσαμε να τους κρατήσουμε εκτός χώρας, στα κέντρα φιλοξενίας δεν μπορούμε να επιβάλουμε την τάξη, το κράτος όμως δείχνει τα δόντια του στους γηγενείς.
Θα το ξαναγράψουμε, ακόμη μια φορά:

δια πυρός και σιδήρου, η Ελλάδα θα γίνει μουσουλμανική, ορθάνοιχτη προς ανατολάς, περίκλειστη προς δυσμάς.

Και αυτή η κυβέρνηση και η επόμενη και η μεθεπόμενη, θα διασφαλίζουν, με αίμα Ελλήνων αν χρειαστεί, το πολλάκις ρηθέν υπό του makpress “You can check out any time you like, but you can never leave”.

Κι αν οι ελληνικές δυνάμεις επιβολής της “τάξης”, δεν είναι τόσο σκληρές όσο πρέπει, το κράτος θα μισθώσει ξένους μισθοφόρους δολοφόνους, ειδικευμένους στις ταραχές, στις προβοκάτσιες και τις “αδέσποτες” στο πλήθος. Αν δεν γίνει φέτος, θα γίνει του χρόνου…

Όποιος πιστεύει ότι θα κρατηθεί το ανατολικό μέτωπο και δεν θα έρχονται αθρόα οι μέλλοντες κάτοικοι αυτής της αποθήκης μουσουλμάνων ή ότι θα σπάσει το δυτικό μέτωπο και θα αποσυμφορείται η χώρα, πλανάται πλάνην οικτρά.

Το κλειδί της σκέψης σας δεν πρέπει να βρίσκεται στο πόσο εύκολα μπαίνουν οι μετανάστες, αλλά στο πόσο δύσκολα βγαίνουν. Σκεφτείτε το ….

Φ.Μ.

Να θυμάστε πάντα αυτό

loading...