ΠΗΡΕ ΦΩΤΙΑ Η ΛΕΣΒΟΣ! ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΑΔΥΝΑΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΟΥ ΑΔΟΥΛΩΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΚΑΙ ΛΑΜΠΑΔΙΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ


7 ΒΙΝΤΕΟ
Την κόλαση έζησαν τα ΜΑΤ και οι δυνάμεις της κατοχικής δωσίλογης κυβέρνησης στην περιοχή της Παγανής,όταν έφτασαν 6 διμοιρίες των ΜΑΤ

προκειμένου να σπάσουν την πολιορκία του στρατοπέδου «Κυριαζή» από τους 1500 κατοίκους που με πυροβόλα όπλα και κάθε είδους άλλα «εργαλεία» (λοστούς, μαδέρια κλπ.) που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συγκρούσεις είχαν εγκλωβίσει τις 4 (κατ’άλλες πηγές 8) διμοιρίες των ΜΑΤ που βρίσκονταν μέσα.

Εκτεταμένη όπως πάντα ήταν η ρίψη των παράνομων ακόμη και σε καιρό πολέμου χημικών, ενώ μέσα στο στρατόπεδο βρίσκονταν και ο Περιφερειάρχης Κώστας Μουτζούρης και ο Δήμαρχος Δυτικής Λέσβου Ταξιάρχης Βέρρος, προσπαθώντας μάταια να ηρεμήσουν το εξαγριωμένο πλήθος που απαιτούσε να φύγουν άμεσα για Πειραιά οι διμοιρίες των ΜΑΤ.
Αυτό ανακοινώθηκε και από την κυβέρνηση η οποία αναγκάστηκε να δώσει εντολή για αποχώρηση των δυνάμεων της αστυνομίας προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση….
Giorgos Christides
@g_christides
Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία του Στρατιωτικού Ιερέα πατρός Κομνηνού Βράνη…
ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΜΑΤ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ ΔΙΟΤΙ…

loading...