Εκτός απο προδότες είναι και κλέφτες ..128.000 ευρώ ο μισθός του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΔΑΠ!

ΣΥΝΙΣΤΑ πρόκληση απέναντι στην κοινωνία που εξαθλιώθηκε από τα μνημόνια και τις περικοπές μισθών και συντάξεων ο διπλασιασμός των αποδοχών διαφόρων Golden Boys.

Η απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΥΔΑΠ να εκτινάξει τον μισθό του διευθύνοντος συμβούλου στις 128.000 ευρώ χωρίς να υπολογίζονται οι εργοδοτικές εισφορές είναι χαρακτηριστική του ήθους και του ύφους της νέας εξουσίας.

Μια χώρα που ακόμα δεν έχει συνέλθει από τη χρεοκοπία δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να σπαταλά τεράστια ποσά για μισθούς σε ΔΕΚΟ που αποτελούν μονοπώλια και δεν απειλούνται από τον ανταγωνισμό.

Αντίστοιχες αποδοχές δεν εξασφαλίζουν ούτε τα στελέχη μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών που διαθέτουν βαριά βιογραφικά και διαπιστωμένη εμπειρία.

Προφανώς η κυβέρνηση έχει ανάγει σε δόγμα το βόλεμα των δικών της παιδιών.

Γιατί ακόμα και στη χρεοκοπημένη ΔΕΗ άρχισαν να μοιράζουν σε δήθεν στελέχη πολυτελείς λιμουζίνες εκτός από υπέρογκες αυξήσεις.

Μεγάλο πάρτι γίνεται και με τους μετακλητούς υπαλλήλους οι οποίοι έχουν κατακλύσει το δημόσιο ενώ η κυβέρνηση φρόντισε έγκαιρα να αυξήσει τις αποδοχές τους.

Αυτή η κατάσταση δεν παραπέμπει στο νοικοκύρεμα της χώρας όπως υπόσχονταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αλλά στην απόλυτη ασυδοσία.

Πρόκειται για συμπτώματα καθεστωτισμού και βολέματος που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το κράτος δικαίου.

Όταν οι υπουργοί της κυβέρνησης βγαίνουν στα κανάλια για να διατρανώσουν την απόφασή τους για μαζικούς πλειστηριασμούς αδιαφορώντας για το ότι εκατοντάδες χιλιάδες οφειλέτες θα μείνουν χωρίς σπίτι είναι πρόκληση ο διπλασιασμός των αποδοχών του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ.

Όπως επίσης πρόκληση συνιστά το γεγονός ότι το τραπεζικό σύστημα που απαιτεί μαζικούς πλειστηριασμούς δεν έχει αλλάξει συνήθειες και συνεχίζει τις συναλλαγές με ολιγάρχες διαπλεκόμενους και αεριτζήδες, δηλαδή αυτούς που για χρόνια λυμαίνονταν τα δάνεια.

Η προκλητική απόφαση για τον διπλασιασμό των αποδοχών του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΥΔΑΠ δεν αποτελεί μεμονωμένο κρούσμα.

Το ίδιο ακριβώς μεθοδεύεται σε όλους τους οργανισμούς και τις ΔΕΚΟ.

Η καγκελαρία του Μαξίμου στήνει το δικό της δίκτυο από τα Golden Boys αφού οι δεσμοί της με την κοινωνία φαίνεται ότι άρχισαν να διαταράσσονται.

Άλλωστε οι καθεστωτικές πρακτικές που εκφράζονται με τις προκλήσεις, την αλαζονεία και τις σπατάλες, προκαλούν οργή λαού που δεν μπορεί να συνέλθει μετά από τόσα χρόνια εφιαλτικών μνημονίων.

πηγη

https://kontranews.gr/

loading...