Χάνουμε «τον πόλεμο » πρέπει ΑΜΕΣΑ να κινηθούμε επιθετικά προς την Τουρκία και να «σπάσουμε» τη γεωπολιτική πολιορκία.

Η Πορεία μας προς της Χάγη ( στο τέρμα της οποίας ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να φτάσουμε ΠΟΤΕ ) αναγνωρίζει δικαίωμα διεκδίκησης εκ μέρους της Τουρκίας σε βάρος Εθνικών ζωτικών μας συμφερόντων . Αυτό όμως είναι το λιγότερο .

Γράφει ο Δημήτρης Καζαμίας , της Ομάδας Υψηλής Αστυνόμευσης .

Η Τουρκία   ( ως χρήσιμος ηλίθιος ) είναι ο πολιορκητικός κριός τεράστιων γεωπολιτικών συμφερόντων που στην τελική , θεωρούν παράπλευρη απώλεια τις συνέπειες ενός Ελληνο-Τουρκικού Πολέμου . Με άλλα λόγια «Δεν τους καίγεται  καρφί» -τουναντίον, βλέπουν μιας 1ης τάξης ευκαιρία για εμπόριο εξοπλιστικών

Δυστυχώς ( και για την Τουρκία ) ο ρόλος της αυτός πλέον είναι συνδεδεμένος με την ύπαρξή της ως χώρα , όπερ σημαίνει ότι , εάν τον απωλέσει – μετά και το πρόσφατο πραξικόπημα – θα διαλύσει εκ των έσω κάνοντας και «γεωπολιτικό πάταγο »

Με άλλα λόγια – με βάσει τα υφιστάμενα δεδομένα – έχει κλειδώσει ένας πόλεμος Ελλάδας – Τουρκίας , τον οποίο προσπαθούμε πλέον να αποφύγουμε , είτε υποχωρώντας συνέχεια μέσω του διανθές δικαίου ( κάτω από το τραπέζι ) , είτε φωνάζοντας τους «μεγάλους αδελφούς » να μας προστατέψουν  δίνοντάς τους ως αντάλλαγμα ό,τι θέλουν , νομίζοντας έτσι ότι αντιτάσσουμε ΑΜΥΝΑ στην Τουρκική επιθετικότητα . Μάταιη πονηριά δηλαδή !

Βρισκόμαστε σε ¨γεωπολιτικό πανικό ¨ με άλλα λόγια  , και προσπαθούμε να το κρύψουμε από τον εαυτό μας . Αυτή είναι η αλήθεια !

Όμως η πραγματικότητα είναι αμείλικτη !!

Κάθε μέρα η  Τουρκία κτίζει δικαιολογίες για να κάνει στην Ελλάδα , ό,τι ανεμπόδιστα κάνει στην Κυπριακή ΑΟΖ . Ποια η διαφορά αλήθεια , όταν Κύπρος και Ελλάδα είναι στην ΕΕ …και τόσα άλλα κοινά που δεν την εμπόδισαν έως τώρα ;

Γιατί να μην το κάνει όταν ήδη πολεμά  τους Κούρδους , έχει ανοίξει μέτωπα σε Συρία και Λιβύη  ;

Από τα Ίμια ( όπου ξεκίνησαν σε άλλο επίπεδο όλα ) μέχρι τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο  (μιλώντας γι αυτές ως Κράτος τις αποδεχόμαστε) το Καστελόριζο , την ψευδο-συμφωνία με την Λιβύη για την ΑΟΖ ( δικαιολογία επέμβασης ) , τα περί υφαλοκρηπίδας και Ελληνικής ΑΟΖ,  το αίτημά της για αποστρατικοποίηση νησιών ( που απειλούνται με στρατιωτική επέμβαση από την Ίδια ) η έκδηλη πλέον επιθυμία της για αυτονομία της Θράκης μας και τόσα άλλα , δίνουν την αίσθηση στην παγκόσμια κοινή γνώμη , ότι «κάπου έχει δίκιο »

Τετελεσμένες διεκδικήσεις δηλαδή που δημιουργούν διεθνές εθιμικό δίκαιο , χρήσιμο και για άλλους . Κάπου εκεί πέφτουμε σε μια μεγάλη Παγίδα . Ποια είναι ; Οχυρωνόμαστε «πίσω» από το διεθνές δίκαιο δείχνοντας στον κόσμο ότι αμυνόμαστε με λόγια όταν πλέον δεχόμαστε επίθεση με έργα

Γιατί είναι Παγίδα ;

Ως συνέπεια των ανωτέρω , βλέπουμε τις μεγάλες δυνάμεις να λένε πλέον «βρείτε τα μεταξύ σας » που σημαίνει ότι έχουν αποδεχτεί πως κάπου η Τουρκία μπορεί να έχει και δίκιο .

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ διπλωματική μας ήττα !!

ΑΥΤΟΣ είναι ο ΣΤΟΧΟΣ της Τουρκία , να μας διαβάλει στο «περί διεθνούς δικαίου αίσθημα » Ότι πιο καταστροφικό για την Ελλάδα ως Ιστορική χώρα  .Όμως τα πράγματα πλέον είναι πιο επικίνδυνα . Φτάσαμε στο σημείο να θεωρούμε – μην έχοντας άλλο τρόπο αντίδρασης – υπερ μας μια προσφυγή στην Χάγη αποδεχόμενοι με έμφαση την λογική «έχουμε με το μέρος μας το διεθνές δίκαιο δεν φοβόμαστε τίποτα »

Τι σημαίνει αυτό ;

Ότι αποδεχόμαστε πλέον και το σκεπτικό των μεγάλων δυνάμεων που διαμόρφωσε με την επιθετική της πολιτική η Τουρκία «βρείτε μεταξύ σας » και έτσι , παρατάσσουμε τον εαυτό μας στο  θέατρο της διεθνής πολιτική σκηνή ως μια χώρα που έχει διαφορές με μια άλλη χώρα .

Με άλλα λόγια πάλι , έτοιμη η δικαιολογία υπερ της  Τουρκίας για να επέμβει στρατιωτικά και εμείς να νομίζουμε ότι , σέρνοντάς μας προς την Χάγη , θα το αποτρέψουμε .

Αφού πλέον παγιδευτήκαμε  σ αυτό ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΤΕ να φτάσουμε στο Τέρμα … της Χάγης . Οποιαδήποτε συνυποσχετικό δηλαδή συμφωνηθεί με την Τουρκία θα συνιστά πλέον  ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ αφού θα της αναγνωρίζει δικαίωμα διεκδίκησης .

Εν κατακλείδι .

ΈΝΑ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ με την Τουρκία να το προκαλεί, θα αποβεί πλέον  ΥΠΕΡ της Τουρκίας αφού έπεισε αρκετά  – και θα πείσε καταλυτικά έτσι – τη διεθνή κοινότητα ότι αγανάκτησε κι ότι την «έπνιξε το διεθνές δίκαιο »

Η κατάσταση μετά από 100 χρόνια είναι εξαιρετικά  ΣΟΒΑΡΗ και μια λύση μόνο – αναγκαστικά – χωράει .

Να επιτεθούμε πρώτοι στρατιωτικά ή πιο καλύτερα , να ΑΝΤΕΠΙΤΕΘΟΥΜΕ στις στρατιωτικές δυνάμεις κατοχής που βρίσκονται στην Κύπρο , στο στρατηγείο της Τουρκιάς στην περιοχή μας .

Να δείξουμε ότι εμάς «πνίγει το δίκιο » κι ότι δεν ανεχόμαστε άλλο να θίγεται η εικόνα μας ως χώρα και ως κράτος , μ ότι αυτό θα σημαίνει σε  μια οικονομία προσπαθεί να ορθοποδήσει .

Έτσι , θα μετρήσουμε και τους φίλους μας !

Υπερασπιστείτε την Πατρίδα , την τιμή της , την  αξιοπρέπειά της , την Ιστορία της , τις αξίες και τα Ιδανικά της … το μέλλον των επόμενων  γενεών .

Καμία διαπραγμάτευση με κατοχική δύναμη , καμία διαπραγμάτευση , όσο η Τουρκία έχει εισβάλλει στρατιωτικά και κατέχει τίμημα της Κύπρου , τμήμα του Ελληνισμού.

Σας δίνεται μια τελευταία ευκαιρία να δείξετε ( εκεί στην Ελλάδα ) ότι – ως κυβερνήσεις – έχετε την εξουσία .

Είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε τον Πόλεμο με την Τουρκία από τα Κατεχόμενα της Κύπρου .

Σημ. Το σκεπτικό που παρατίθεται θα χρησιμοποιηθεί στο μέλλον ως ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΡΙΟ  που θα τεκμηριώνει το αδίκημα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΊΑΣ και της συνέργειας σε ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ .

Ευχαριστώ δια την φιλοξενία σας .

Δημήτρης Καζαμίας της «μισθοφορικής ομάδας κρούσης »  κάτοικος Σάντα Ρόζα , Καλιφόρνια ΗΠΑ τηλ (+1 707-202-6788 κατάστημ ) , https://kalami.us/ [email protected]

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ 

loading...