Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Τράπεζες. Η μεγαλύτερη πληγή που υπήρξε ποτέ στην χώρα μας. Αμείλικτες,σου πίνουν το αίμα σαν ζόμπι,και οι κυβερνήσεις διαχρονικά,τσιράκια στους τραπεζίτες.

Με μεγάλη πίκρα και αγανάκτηση τα γράφω αυτά,καθ όσον,μετα από το κουτσούρεμα της σύνταξής μου,προσπαθώ με όποιο τρόπο μπορώ,να εξυπηρετήσω το στεγαστικό μου δάνειο,κόβοντας από το τραπέζι μου αρκετά αγαθά πρώτης ανάγκης,περιορίζοντας την διασκέδασή μου στο 5,με μάξιμουμ το 100,έκοψα το τσιγάρο,φοράω τα ίδια ρουχα εδώ και δέκα χρόνια,με εξαίρεση κανένα παντελόνι από την λαική αγορά,στο σπίτι μας εδώ και οκτώ περίπου χρόνια ζεσταινόμαστε με ξύλα, με απλά λόγια έχουμε μεταφερθεί στην δεκαετία του ’50.

Οσον αφορά λοιπον στο στεγαστικο μου δάνειο που πήρα πριν 15 περίπου χρόνια,της τάξεως των 50.000€,μετά από 15 χρόνια σταθερής εξυπηρέτησης με ρύθμιση ενδιάμεσα, έχω πληρώσει πάνω από 30.000€. Το αποτέλεσμα πιο είναι; Το χαρτί της δόσης που μου έρχεται μηνιαίως, αναγράφει στις 8 Ιαν 2020, “υπόλοιπο δανείου 38800€.”

Αυτούς τους ανθρώπους στην κατοχή,που εκμεταλεύονταν τους φτωχούς Ελληνες,  τους αποκαλούσαν μαυραγορίτες και τοκογλύφους. Εσάς τους τραπεζίτες πώς να σας ονομάσει ο κόσμος; Κλέφτες της περιουσίας των Ελλήνων θα έλεγα. Και ξέρετε και κάτι; Εχω μέσα μου τόσο μίσος, που όταν ακουω πως ανατίναξαν ΑΤΜ,από μέσα μου πανηγυρίζω,διότι είστε κι εσείς μέρος του συστήματος,που εξαθλίωσε τις ζωές μας

αναγνωστης

loading...