Στο τραπέζι της Προεδρολογίας και το όνομα της Άννας Διαμαντοπούλου.

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου

Η σεναριολογία του επομένου ΠτΔ καλά κρατεί! Τελευταίες πληροφορίες μας, λέγουν πως θα είναι καθαρά πολιτικό πρόσωπο η επιλογή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη! Όσον αφορά το φύλο; Θα είναι άνδρας ή γυναίκα;

Πιθανότητες 50-50 για το αν ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας που θα προτείνει θα είναι άνδρας ή γυναίκα, έδωσε ο Πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια γεύματος με δημοσιογράφους που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ Σε γνωστό εστιατόριο! Ο κ. Μητσοτάκης διαβεβαίωσε τους δημοσιογράφους ότι, αν και χρόνος υπάρχει, βρίσκεται κοντά στην απόφασή του, χωρίς πάντως να την έχει λάβει ακόμη, και ότι θα μάθουν εγκαίρως ποιο πρόσωπο θα προτείνει!

Πάντως οι τελευταίες δικές μου πληροφορίες, λέγουν, πως αποκλείεται να είναι ο νυν ΠτΔ Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρώην Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και φυσικά ούτε ο επίσης πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής!

Τελευταία, ακούγεται εντονότατα το όνομα της πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ και Επιτρόπου στην ΕΕ κ. Άννα Διαμαντοπούλου!

Άλλωστε οι σχέσεις Μητσοτάκη – Διαμαντοπούλου είναι εξόχως φιλικές!

Στο σημείο που αυτή η σχέση θα ενώσει ακόμη περισσότερο τη ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ, μπροστά και στη διεμβόλιση που πραγματοποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας σε ΠΑΣΟΚογενή στελέχη!!  

loading...