Σε κάψουλες μεταφέρουν τους ασθενείς του κοροναϊού στην Κίνα – Βίντεο

Εικόνες αποκάλυψης βλέπουμε στην Κίνα. Σκηνές βγαλμένες από ταινία που προκαλούν σοκ έρχονται στο φως της δημοσιότητας, με όλο τον πλανήτη να βρίσκεται σε συναγερμό!
Ηεμφάνιση του νέου κοροναϊού έχει προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία. Μάλιστα σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, φαίνονται άνθρωποι που έχουν προσβληθεί από τον ιό ή υπάρχει υπόνοια ότι έχουν προσβληθεί, στην Κίνα, να μεταφέρονται σε φορτηγό μέσα σε ένα μεγάλο μεταλλικό κιβώτιο έτσι ώστε να αποφευχθεί η εξάπλωσή του. Μάλιστα οι συνοδοί φορούσαν προστατευτικά στρώματα για να προστατευτούν από τον κοροναϊό.

Tην ίδια ώρα οι επιστήμονες μόνο καθησυχαστικοί δεν είναι καθώς προειδοποιούν πως…. «Τα χειρότερα έπονται».

«Τα κακά νέα είναι ότι τα χειρότερα έπονται καθώς ο αριθμός των νέων κρουσμάτων εξακολουθεί να αυξάνεται», προειδοποίησε συγκεκριμένα ο ερευνητής Λάρι Χιου.

Παράλληλα ανησυχία προκαλούν και οι εκτιμήσεις των εμπειρογνωμόνων σύμφωνα με τους οποίους ο πραγματικός αριθμός των κρουσμάτων μόνο στην πόλη Ουχάν μπορεί να φθάσει τις τέσσερις χιλιάδες και στη χειρότερη περίπτωση να αγγίξει τις 9.700.

Πάντως μέχρι στιγμής έχουν καταγραφεί πάνω από 600 επιβεβαιωμένα κρούσματα και 17 θάνατοι.
Ακυρώνουν εκδηλώσεις της κινεζικής Πρωτοχρονιάς

Ο κοροναϊός ακύρωσε όλες τις κινεζικές μαζικές εορταστικές εκδηλώσεις σε μια προσπάθεια να περιορίσουν την εξάπλωση του ιού.

«Για να καταπολεμήσουμε την επιδημία του κοροναϊού, να προστατεύσουμε τη ζωή και την υγεία των ανθρώπων, να μειώσουμε τη μαζική συγκέντρωση και να εξασφαλίσουμε στους ανθρώπους μια αρμονική και ειρηνική κινεζική πρωτοχρονιά, αποφασίστηκε η ακύρωση όλων των εκδηλώσεων μεγάλης κλίμακας, σήμερα», αναφέρει το κυβερνητικό Γραφείο Πολιτισμού και Τουρισμού του Πεκίνου, ενώ τρεις πόλεις βρίσκονται σε καραντίνα και 17 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους σύμφωνα με τον επίσημο απολογισμό, ενώ άλλες πληροφορίες ανεβάζουν τον αριθμό στους 25.

«Οι πολίτες ενισχύουν τα προληπτικά μέτρα και στηρίζουν την απόφαση. Θα ενημερώσουμε τις αλλαγές πολιτικής με την εξέλιξη της επιδημίας … Και ευχόμαστε σε όλους τους πολίτες μια ευτυχισμένη πρωτοχρονιά », συνεχίζει η δήλωση σχετικά με την ακύρωση εκδηλώσεων για τον περιορισμό του κοροναϊού.

loading...