ΟΙ ΠΡΟΡΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΕΡΟΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. ΠΩΣ ΤΙΣ “ΒΛΕΠΟΥΝ”ΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΜΙΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ, ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ














Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος

Ποιές είναι οι απαράιτητες προυποθέσεις, για την ανάκαμψη του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας ;

Ο θρύλος και οι προφητείες για τον μαρμαρωμένο Βασιλιά. Ποίος είναι ο πραγματικός Μαρμαρωμένος Βασιλιάς ; Και ποιος θρύλος είναι κατασκεύασμα, των ξένων ανθελληνικών κέντρων ;

Τι αναφέρει ο Άγιος Παισιος, για την επερχόμενη βοήθεια του Θεού, προς του Έλληνες ; Τι αναφέρει σχετικά ο Πάτερ Διονύσιος Ταμπάκης ;

Ειδικά για σήμερα, η εργασία μου, είναι μόνον για Έλληνες με παιδεία, ηθική-αξιοπρέπεια, λογική, και για όσους επιθυμούν να επιβιώσει το έθνος και η Ορθοδοξία.

O πολύ αιματηρός πόλεμος στην Συρία θα τελειώσει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου , εντός της δεκαετίας 2020-2030. Σταδιακά οι ηττημένοι εξτρεμιστές μουσουλμάνοι, έρχονται στην Ελλάδα.

Εκατοντάδες χιλιάδες ισλαμιστών και αρκετοί από τους ίδιους τους μαχητές της οργάνωσης Χάγιατ Ταχρίρ αλ Σαμ, ένα συριακό παρακλάδι της Aλ Καιντα, έχουν ήδη περάσει τα σύνορα με την Τουρκία και προωθούνται προς την Ελλάδα μετά την μεγάλη επίθεση που ξεκίνησε πριν μερικές ημέρες ο κυβερνητικός Συριακός στρατός.

Οι Συριακές κυβερνητικές δυνάμεις ξεκίνησαν την τελική φάση της μεγάλης επίθεσης για την απελευθέρωση της επαρχίας της Ιντλίμπ από τις δυνάμεις των ισλαμιστών, οι οποίοι υποχωρούν προς εδάφη που ελέγχει η Τουρκία και προς το εσωτερικό της Τουρκίας.

Οι μεγάλες αυτές μάζες των εξτρεμιστών μουσουλμάνων ανταρτών, που υποχωρούν, είναι αναπόφευκτο στην συνέχεια να προωθηθούν στην Τουρκία και από εκεί στην Ελλάδα, η οποία διατηρεί τα σύνορά της εντελώς ανοικτά, τα οποία ουσιαστικά είναι ανύπαρκτα, κατά γενική ομολογία.

Ήδη έχει παρατηρηθεί νέο μεγάλο κύμα ισλαμιστών προς την Τουρκία, η οποία τους προωθεί δυτικά, οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν είναι τίποτα άλλο από αντάρτες, οι οποίοι βλέποντας πως δεν έχουν περιθώρια νίκης πλέον στην Συρία, και έχουν αποφασίσει να εγκαταλείψουν.

 Η Τουρκία στο πλαίσια της γεωστρατηγικής που έχει χαράξει, έχει δημιουργήσει μέτωπο, εντός της Ελλάδας, από εκατοντάδες χιλιάδες μουσουλμάνους. Όπως είναι αυτονόητο, και την νέα παρτίδα, φανατικών μουσουλμάνων, θα τους προωθήσει στον Έβρο και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου ως «μετανάστες».

Πρόκειται για μια κατάσταση η οποία θα ενταθεί και θα κορυφωθεί το 2020 με στόχο την πλήρη άλωση της Ελλάδας, από τους Αγαρηνούς, το μεγαλύτερο ποσοστό των οποίων θα είναι εξτρεμιστές.

Η Ελλάδα διότι είναι υπό κατοχή, πολιτική-στρατιωτική και οικονομική, είναι ανήμπορη να αναχαιτίσει, τα νέα κύματα αλλοδαπών εισβολέων, με συνέπεια, την οριστική καταρρεύσει. κάτω από το βάρος των εκατομμυρίων Σαρακηνών.

Αυτός είναι ο Τουρκικός σχεδιασμός και μέχρι στιγμής προχωρά χωρίς κανένα εμπόδιο. (1)

Είναι γεγονός αποδεκτό από όλους, ότι η χώρα μας, κατακτήθηκε, χωρίς πόλεμο. Στα πλαίσια αυτής της αναίμακτης κατακτήσεως, οι Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες, προώθησαν μανιωδώς, μεταξύ άλλων, τον θρύλο και την προφητεία, του Μαρμαρωμένου Βασιλιά. (1)

Για μια ακόμη φορά παραποίησαν σκόπιμα, τραγικά και βάναυσα την Ελληνική ιστορία και παρουσιάζουν ως «μαρμαρωμένο» Βασιλιά τον Ιωάννη Δούκα-Βατάτζη.

Όμως Παγκοσμίως αποδεκτό, από Έλληνες και ξένους ιστορικούς, και όχι μόνον, είναι ότι ο μαρμαρωμένος βασιλιάς είναι ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος. Μεταξύ όλων ο κορυφαίος Έλληνας Ιστορικός ο Κωνσταντίνος Παπαρηγόπουλος, αναφέρει ο Μαρμαρωμένο Βασιλιά, τον Παλαιολόγο.

Όταν έπεσε η πόλη στους Τούρκους, το 1453 μ Χ., για να τονώσουν το ηθικό των σκλαβωμένων Ελλήνων, με καλές προθέσεις, για να υπάρχει ελπίδα, δημιούργησαν τον θρύλο αυτό.

Παράλληλα έφτιαξαν αυτό τον θρύλο, διότι είχε καταρρεύσει η εθνική μας υπερηφάνεια, ο εθνικός μας εγωισμός, από την Τουρκική κατάκτηση της βασιλεύουσας. Την εποχή που ζούσε ο Ιωάννης Δούκας -Βατάτζης, και ήταν βασιλιάς, στο μικρό γεωγραφικά Ελληνικό κράτος, που ονομαζόταν «αυτοκρατορία» της Νίκαιας, δεν έγινε καμία άλωση, του κράτους, που κυβερνούσε.

Μέσα σε αυτήν την παρακμή, έρχονται με κακές-ανθελληνικές προθέσεις, οι άνθρωποι του μαύρου θεοσοφικού σατανισμού και της Τουρκικής Μίτ, να διαδώσουν την σωτήρια από τον σπίτι, και τον καναπε, με «απεσταλμενο» του θεού τον Ιωάννη Βατάτζη, η αλλιώς τον «μαρμαρωμένο» Βασιλιά.

Σε πάρα πολλά άρθρα μου έχω κάνει την ερώτηση προς όλους τους αφελείς αλλά και σε όλα τα μέλη του μαυρου Θεοσοφικού εωσφορισμού. Γιατί ενώ είναι ο εκλεκτός του Χριστού ο Βατάτζης, επέτρεψε ο κύριος Ιησούς Χριστός να πάρει πίσω την Κωνσταντινούπολη, ο Μιχαήλ Η Παλαιολόγος και δεν αξίωσε μια τέτοια τιμή στον Ιωάννη Γ Δούκα Βατάτζη ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...