Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ;;;

Οι μαύροι σκάβουν 5 αστέρων λαγούμια για να κρύψουν τις κορμάρες τους!!!

Τα γεμίζουν με αγαθά για να χλαπακιάζουν όταν τα έντερα τους κάνουν την νέα τούμπα, πιστεύουν ακράδαντα ότι έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες.
Επειδή είναι τόσο σατανόπληκτοι και με τεράστιες διαβολές ο σκληρός τους δίσκος δεν είναι μόνο τρακαρισμένος με τετράτονο αλλά με πλανήτη. Το μυαλουδάκι τους από το τεράστιο κάψιμο κατεβάζει ιδέες οτι θα προλάβουν να μπουν βαθιά στο λαγούμι όταν πάμε για την μεγάλη τούμπα και πάρει περίεργες κλείσεις ο πλανήτης.

Πάλι στην καταστροφή το ρίξαμε και δεν άρχισε να γέρνει ο πλανήτης. Εάν παίρνει περίεργες κλείσεις όπως λένε διάφοροι επιστήμονες τότε θα υπάρχει πρόβλημα. Αν αρχίσει να τρέχει ο μαγνητικός πόλος με 60 χιλιόμετρα το έτος, τότε υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα για τις περιουσίες τους που δεν θα βρούν νέο ιδιοκτήτη. Γι αυτούς που έχουν αρχίσει να σκάβουν λαγούμια σαν αρούρια σίγουρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα.

Με τους σεισμούς στο κατακόρυφο αρχίστε να σκάβετε λίγο ποιο βαθιά τα λαγουμια σας…θα σωθείτε σίγουρα χρυσοί μου άνθρωποι, δυσκοίλιοι και μη δυσκοίλιοι…

Από την άλλη πλευρά του πλανήτη, μπαίνουνε σε 2 μέρες στο έτος του κινέζου αρουραίου. Για να το γλεντίσω έχω κλεισει θέσεις στο κινεζικό εστιατόριο απέναντι στην γωνία…

Λαγούμι, αρουραίος, νέο έτος, νέος μαγνητικός πόλος, ήλιος με χαμηλή δραστηριότητα ενώ η ΓΑΙΑ καίει βαθιά μέσα από το εσωτερικό της!!!!

Το νερό των ωκεανών αρχίζει και θερμαίνεται περίεργα, ενώ το μεγάλο ΑΣΤΡΟ πάει για νάνα…

Πόσο σίγουροι είμαστε ότι αυτήν την φορά δεν πάμε για κολοτούμπα;;

ΚΟΡΑΚΑΣ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΗΛΙΑ ΔΡΑΣΗ

loading...