Αποκλειστικό: Σύμφωνο συμβίωσης μετά από οκτώ χρόνια σχέσης για τον Χάρη Ρώμα: «Είναι μια…αγάπη…»

Θα μπορούσε να πει κανείς πως το 2019 ήταν μια χρονιά ορόσημο για τον Χάρη Ρώμα. Μια χρονιά γεμάτη επαγγελματικά με αποκορύφωμα το νέο «Καφέ της Χαράς» το οποίο ο κόσμος αντάμειψε με τηλεθεάσεις – ρεκόρ, αλλά και όλες τις θεατρικές επιτυχίες που είχαν προηγηθεί.

Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το PatKiout.gr, τα πράγματα ήταν εξαιρετικά ευχάριστα και για τα προσωπικά του κοσμαγάπητου ηθοποιού και συγγραφέα αφού μετά από οκτώ χρόνια σχέσης υπέγραψε, όπως μάθαμε, σύμφωνο συμβίωσης. Μπορεί ο Χάρης να κρατά κρυφό όλα αυτά τα χρόνια το πρόσωπο που του έχει κλέψει την καρδιά, όμως, όταν ρωτήθηκε πρόσφατα, παραδέχτηκε ότι εδώ και οκτώ χρόνια έχει βρει την αληθινή αγάπη. Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε μια αποστροφή συνέντευξής του λίγους μήνες πριν:

Έχετε περάσει από πολλά σπίτια;

Ζούσα στο πατρικό μου στο Κολωνάκι μέχρι τα 32 μου μαζί με τη μητέρα μου και τον αδερφό μου. Κάποια στιγμή η μητέρα μου μετακόμισε, η αδερφή μου και ο αδερφός μου παντρεύτηκαν και μετακόμισαν επίσης κι εγώ πέρναγα πολύ ωραία ακόμα σαν εργένης, γιατί ο γάμος είχε γίνει χρόνια πριν και είχε τελειώσει. Πέρναγα τρελή ζωή, είχα μείνει με τον αδερφό μου για 5-6 χρόνια και γινόταν της τρελής, μέχρι τις 5 το πρωί μπαινόβγαινε κόσμος. Μετά ήρθα προς τα βόρεια προάστια, έβλεπα ότι αυτό το οικόπεδο έχει προδιαγραφές που θα μπορούσαν να με καλύψουν για να κάνω μία αγορά ζωής και με καλύπτει απόλυτα, είναι το μέγεθος που πρέπει για δύο άτομα και έναν γάτο.

Δεύτερο άτομο υπάρχει;

Βέβαια, αλλά δεν είναι εδώ αυτή τη στιγμή. Όπως σου είπα, ανακάλυψα την αληθινή αγάπη εδώ και οχτώ χρόνια. Είναι μια μεγάλη και βαθιά αγάπη, οπότε αυτό δίνει μεγάλη δύναμη μες στην κρίση και τη μιζέρια, σου δίνει μεγάλη αυτοπεποίθηση.

Ο Χάρης αισθάνεται πια σίγουρος γι΄αυτή τη σχέση κι έτσι, μετά από έναν αποτυχημένο και σύντομο γάμο που είχε σε νεαρή ηλικία, αποφάσισε όπως μας εκμυστηρεύτηκε άνθρωπος του περιβάλλοντός του, μετά από οκτώ πανέμορφα χρόνια κοινής ζωής, να προχωρήσει με τον άνθρωπό του στην υπογραφή συμφώνου συμβίωσης. Κάτι που έκανε και τους δυο να αισθάνονται πιο ευτυχισμένοι και ασφαλείς ενώ, όπως μας μετέφεραν χαρακτηριστικά, αυτή η «ένωση» τους έφερε ακόμη πιο κοντά.

loading...