Οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ ζουν και βασιλεύουν!!! ΟΙ ΗΡΩΕΣ στο χώμα!!!

Του Δαμιανού Βασιλειάδη, εκπαιδευτικού, συγγραφέα
                                                                                       Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2020

«Οι συμφωνίες διάλυσης της Γιουγκοσλαβίας υπήρχαν και περίμεναν την ώρα. Υπάρχουν όμως και για εσάς!!».
                             Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της πρώην Γιουγκοσλαβίας
Ασφαλώς ο Γιουγκοσλάβος πρόεδρος τότε υπονοούσε ότι και στην Ελλάδα επίκειται, ως δαμόκλειος σπάθη, η διχοτόμησή της ή εν πάση περιπτώσει ο εδαφικός της ακρωτηριασμός.
Συμπληρώνουμε 25 χρόνια από την προδοσία των Ιμίων. Πρωτοστάτης τότε ο Κώστας Σημίτης, προστατευόμενος της Γερμανίας και τον Αμερικανών στην συνέχεια, του οποίου σήμερα οι συνεργάτες από το ξενόδουλο ΕΛΙΑΜΕΤ και το Πανεπιστήμιο συζητούν με τον πρωθυπουργό την παραπομπή, απ’ ότι φαίνεται από τις «αποχρώσες ενδείξεις» των ελληνοτουρκικών διαφορών στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης.
Στο μεταξύ σήμερα, αποφράδα ημέρα της ντροπής των Ιμίων για την Ελλάδα, η Τουρκία προκαλεί με το ερευνητικό της σκάφος Όρουτς Ρέϊς, που προσπαθεί, να κάνει έρευνα, ποντίζοντας καλώδια στην ελληνική υφαλοκρηπίδα στην περιοχή του Καστελόριζου, δοκιμάζοντας (τεστάροντας) πιθανόν τις ελληνικές αντιδράσεις και μετρώντας τον βαθμό υποχωρητικότητας της ελληνικής κυβέρνησης.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι παραμένει εν ισχύ η συμφωνίας ΑΟΖ της Τουρκίας με ην Λιβύη και ότι η Τουρκία θεωρεί ότι μπορεί να κάνει έρευνες για υδρογονάνθρακες στην δική της ΑΟΖ, όπως θεωρεί την περιοχή που εντάσσεται μέσα στα γεωγραφικά όρια αυτής της συμφωνίας, που δεν έχει ακυρωθεί από τον ΟΗΕ και απλώς φραστικά ακυρώνεται από ορισμένες κυβερνήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η συνδιάσκεψη του Βερολίνου για την οποία είχε την πρωτοβουλία η κ. Μέρκελ επεδίωκε, με την κατάπαυση του πυρός στην Λιβύη, την οποία δεν κρατάει ωστόσο η Τουρκία με την αποστολή όπλων στον Σάρατζ, την διάσωση αυτής της συμφωνίας, παρά τα περί του αντιθέτου λεγόμενα. Η Γερμανία πιστή, μόνιμη και διαχρονική σύμμαχος της Τουρκίας πέτυχε να ενισχύσει τον σύμμαχό της Ερντογάν με την σύμπραξη του προέδρου Τραμ που η μόνη τους επωδός είναι να τα βρούμε με την Τουρκία, δηλαδή να καθίσουμε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την Τουρκία για να μοιράσουμε ελληνικά εδάφη. Φυσικά και ο Πούτιν για τα συμφέροντα της Ρωσίας στηρίζει τον Ερντογάν.
Στην Ελλάδα βλέπουμε ήδη, από σημαντικούς παράγοντες της πολιτικής και της διανόησης, να προλειάνεται το έδαφος και να προετοιμαστεί η κοινή γνώμη για την επερχόμενη παράδοση κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας στην Τουρκία μετά την επαίσχυντη, χωρίς ελαφρυντικά, προδοτική συμφωνία των Πρεσπών, για την οποία είχε πει ο Τσίπρας σε μια ομιλία του στην Βουλή ότι αποτελεί  «διπλωματικό αριστούργημα» και διαβεβαίωσε πως «η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να χτίζει» πάνω σε όσα πέτυχε με τη Συμφωνία (Πηγή: www.lifo.gr).
Την  σκυτάλη παρέλαβε από τον Τσίπρα, όπως φαίνεται, η αδελφή του πρωθυπουργού, δηλώνοντας ότι «Στην Χάγη μπορεί να χάσουμε το Καστελόριζο, αλλά θα εξασφαλίσουμε Ρόδο και Λέρο». Δεν θέλουμε να είμαστε μάντεις κακών και να υποπτευόμαστε μια νέα πιο επώδυνη συμφωνία από αυτήν των Πρεσπών, που θα είχε απόλυτα καταστρεπτικά αποτελέσματα για την Ελλάδα, μιας και κάθε υποχώρηση στο Αιγαίο, είναι θανάσιμο πλήγμα στην καρδιά της Ελλάδας. 
Η πολιτική τάξη της Ελλάδας, αυτό λένε οι αποχρώσες ενδείξεις, φαίνεται και δείχνει αποφασισμένη να λύσει τις διαφορές της με τους Νέο-Οθωμανούς στο «αμερόληπτο» Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης ή, ακόμα χειρότερα, με απευθείας διαπραγμάτευση κάτω από χάρτες της «Γαλάζιας Πατρίδας» και προς τον σκοπό αυτό προετοιμάζει την κοινή γνώμη για τις αναμενόμενες εθνικές υποχωρήσεις. Επιστρατεύτηκαν προς τον σκοπό αυτόν εκτός από την κ. Μπακογιάννη και όλο το επιτελείο του αντεθνικού ΕΛΙΑΜΕΠ με αντιπροσωπευτική παρουσία του γνωστού στενού συνεργάτη του Κώστα Σημίτη κ. Νίκου Μουζέλη και άλλων πανεπιστημιακών όπως του Γιάννη Βούλγαρη και του γνωστού εθνομηδενιστή Αλέξη  Ηρακλείδη και άλλων γνωστών και μη εξαιρετέων. Ο πρώτος, ο οποίος μετέχει και στην επιτροπή 2021 Μητσοτάκη -Αγγελοπούλου, δήλωσε χαρακτηριστικά: η συνεννόηση με τη γείτονα (Τουρκία) στη βάση των διεθνών κανόνων και του διεθνούς δικαίου είναι δυνατή, αν και επίπονη. Αρκεί να μην μας παρασύρουν οι περιστασιακοί πολέμαρχοι, η αγεωγράφητη αλαζονεία να αποκλείσουμε την Τουρκία από τους πλουτοπαραγωγικούς πόρους της περιοχής, ή ανεύθυνες επιλογές των κυπριακών ηγεσιών που θα έπαιρναν στον λαιμό τους ολόκληρο τον ελληνισμό» και ο δεύτερος ισχυρίζεται ότι τα «νομιμοποιημένα και ζωτικά συμφέροντα» της Τουρκίας στο Αιγαίο, «μπορούν να επιλυθούν με διάλογο και ειρηνικό τρόπο». Η όλη δήλωση μας θυμίζει την εθελόδουλη δήλωση του αμετανόητου σταλινικού Νίκου Κοτζιά να μην είμαστε δα μοναφάηδες!
Ας δούμε όμως την άποψη του Κώστα Σημίτη, του αρχιτέκτονα της διαπλοκής, όπως τον χαρακτήρισε σε ομιλία του ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο νεότερος, που κινείται στο ίδιο πνεύμα που διαμόρφωσαν ο ίδιος και οι ανωτέρω συνεργάτες του από το Πανεπιστήμιο και το ΕΛΙΑΜΕΠ, υπαίτιος ως γνωστόν όχι μόνο με τα Ίμια, με το Ελσίνκι και την συμφωνία της Μαδρίτης να γκριζάρει το Αιγαίο: «Η πολιτική μας είναι να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο και με κάθε μέσο την αδιαφορία απέναντι σ’ εξελίξεις με ιδεολογικό προσανατολισμό, μια χωρίς απήχηση ελληνική χριστιανική παράδοση. Να εμποδίσουμε και ν’ αποτρέψουμε με κάθε κόστος την προσήλωση στην ιδέα του έθνους και στη χριστιανική παράδοση, που αποδυναμώνει και εγκυμονεί κινδύνους σε μία σύγχρονη παρουσία, που πρέπει να έχει η Ελλάδα.  Ο Κώστας Σημίτης μιλάει πολλές φορές για «εθνικιστικό λαϊκισμό». Σ’ όλα αυτά προστίθεται ο κοσμοπολίτικος «πολυπολιτισμός», τον οποίο επικαλείται ο διάδοχος του με το «δαχτυλίδι» Γιώργος Παπανδρέου, που ο «πολυπολιτισμός», τον οποίο ήθελε «δια  της βίας» να προωθήσει στην Ελλάδα αποτελεί την ιδεολογία της εθελοδουλίας στον Νέο-Οθωμανό Σουλτάνο εξ Ανατολών.
Όμως και η Νέα Δημοκρατία μέσω του αρχηγού της δεν μένει πίσω στην προώθηση του πολυπολιτισμού, τον οποίο ασπάζεται και εφαρμόζει με την πολιτική της, δημιουργώντας προϋποθέσεις μέσα από την παράνομη μετανάστευση κυρίως εθνοτικών, θρησκευτικών και φυλετικών μειονοτήτων, οι οποίες ουσιαστικά ακυρώνουν την έννοια του έθνους –κράτους. Η δήλωσή του στην Βουλή είναι αποκαλυπτική, για το πνεύμα της υποχωρητικότητας στον υβριδικό πόλεμο της Τουρκίας εναντίον μας με την παράνομη μετανάστευση, εκτός από τις άλλες προκλήσεις, όπως τότε με τα Ίμια και σήμερα με το τουρκικό Όρουτς Ρέϊς: «Μακριά από εμάς οποιαδήποτε ξενοφοβία ή οποιοσδήποτε ρατσισμός. Είμαι υπερήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μια κοινωνία η οποία μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά – σιγά. Δεν αμφισβητείται η εθνική μας ακεραιότητα με αυτόν τον τρόπο…»!
Αν δεν διαψευστούν όλες αυτές οι προβλέψεις, για υποχωρητικότητα της Ελλάδας στις επεκτατικές βλέψεις της Τουρκίας, τότε ισχύει δυστυχώς η ρήση του πρώτου κυβερνήτη της Ελλάδας ότι « ο φιλήκοος των ξένων είναι προδότης». Στην περίπτωση αυτή η μόνη λύση είναι η αντίσταση του ελληνικού λαού.

loading...