Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ…

ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ

Οι τραυματικές σχέσεις Ελλάδας –Γερμανίας και οι επιπτώσεις τους


Γράφει ο Δαμιανός Βασιλειάδης

Η Γερμανία ήταν υπέρ της Τουρκίας και εναντίον της Ελλάδας, κυρίως από το 1870, όταν έγινε επί   Μπίσμαρκ ενιαίο κράτος και
κυριαρχούσε ο Κάιζερ.

Από τότε άρχισε με εντονότερο ρυθμό την επεκτατική της πολιτική. Πολλοί αναλύουν αυτήν την επεκτατική της πολιτική γενικά και ειδικά εναντίον της Ελλάδας και υπέρ της Τουρκίας.

Ο πρώτος που εκφράζει τον χαρακτήρα αυτής της πολιτικής είναι ο Μιχαήλ Μπακούνιν και ακολουθούν κι άλλοι.

Γενικά την πολιτική της Γερμανίας απέναντι στα άλλα κράτη καυτηριάζει ο Μιχαήλ Μπακούνιν, που έγραψε για την Γερμανία τα ακόλουθα:

“Σε όλες τις διεθνείς της σχέσεις, η Γερμανία, απ’ τις απαρχές της κιόλας, αργά και συστηματικά, έπαιζε πάντα το ρόλο του εισβολέα, του κατακτητή, πάντα πρόθυμη να επεκτείνει στο έδαφος των γειτόνων της τη δική της θεληματική υποδούλωση κι από τότε που εδραιώθηκε οριστικά σαν ενιαία δύναμη, έγινε μια απειλή, ένας κίνδυνος για την ελευθερία ολόκληρης της Ευρώπης.

Η σημερινή Γερμανία δεν είναι άλλο παρά υποδούλωση, θριαμβευτική και κτηνώδης”.

Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι απέτρεψε τα κόμματα στη Βουλή των Σκοπίων να ψηφίσουν το όνομα Σλαβομακεδονία, όταν τέθηκε το θέμα προς ψήφιση, για να παραμένει σε εκκρεμότητα το θέμα της ονομασίας σε βάρος της Ελλάδας.

Το ίδιο έπραξε και στην περίπτωση της ενδιάμεσης συμφωνίας, προτρέποντας τον Γκρουέφσκι να προσφύγει στη Χάγη, για να καταγγείλει την Ελλάδα για την δήθεν ακύρωση της ενδιάμεσης συμφωνίας.

Τα κατάφεραν τελικά, λόγω αδυναμίας της ελληνικής πλευράς να υπερασπιστεί τα δίκαιά της. Το ίδιο πράττει και στην Θράκη, ενισχύοντας τις αποσχιστικές τάσεις των τουρκογενών μουσουλμάνων, με την καθοδήγηση της Άγκυρας.

Μπορεί αυτό να οφείλεται και στο γεγονός ότι οι ιθύνοντες στη Γερμανία που ρυθμίζουν τις τύχες της, δεν μπορούν να ξεχάσουν ότι η Ελλάδα ήταν εκείνη που εμπόδισε τον Χίτλερ να επιτεθεί αποτελεσματικά στη Σοβιετική Ένωση για να την κατακτήσει.

Δεν πρέπει να ξεχνούμε ακόμη ότι ο Χίτλερ στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο είχε διαμελίσει την Ελλάδα και την είχε παραχωρήσει στους συμμάχους του. Την Μακεδονία και την Δυτική Θράκη στους Βούλγαρους, την Θεσσαλία στους Ιταλούς, κ.λπ, όπως αποκαλύπτουν τα ιστορικά ντοκουμέντα;

Αποκαλυπτική είναι η τοποθέτηση ενός Γερμανού κοινωνιολόγου, ο οποίος εξηγεί την πολιτική της Γερμανίας μετά το 1990:

“Μετά την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ, και την «κατάληψη» της Ανατολικής Γερμανίας από τη Δυτική, η Γερμανική Κυβέρνηση συμμετείχε ενεργά στην αποσταθεροποίηση των κρατών της Ανατολικής Ευρώπης όπως η Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...