Ταγίπ Ερντογάν ,τον Χάφταρ στην Αθήνα έφεραν δυνάμεις της Ελληνικής Αυτοκρατορίας που αναδύεται και θα σε «καταπιεί»

Η Ελληνική διπλωματία ήρθε σε θέση , να μην έχει άλλη επιλογή … βάσει σχεδίου … το οποίο βοήθησαν και ελληνικά τάνκερ στην Βεγγάζη

Τι δεν καταλαβαίνεις ; Οι δυνάμεις που ενεργοποιεί ο Ελληνισμός , σου είναι αδιανόητες

Η σημερινή Ελλάδα δεν είναι τίποτα  άλλο από  μια πολυπολιτισμική παροικία του Ελληνισμού , με διαχειριστές απόλυτα προβλέψιμους και ενίοτε , απόλυτα εξαρτώμενους από ξένα με τον Ελληνισμό συμφέροντα . Δέστε τη  σύμβαση Cooper  ( που ανανεώθηκε ) για να καταλάβετε γιατί σε  μια από τις πλέον πλούσιες χώρες , οι πολίτες ζουν με βάση την επιδοματική πολιτική .

Αυτό που  βλέπουμε σήμερα είναι η προσπάθεια της Ρωσίας να «σπάσει»  τη  σύμβαση Cooper  και σ αυτό ( Ταγίπ ), είσαι ο χρήσιμος ηλίθιος .

Δεν έχεις λοιπόν  αντίπαλο την Ελλάδα «φίλε» αλλά , μια Αυτοκρατορία η δύναμη της οποίας έρχεται από τα βάθη των αιώνων, μια αυτοκρατορία που έχει ρίζες σ όλη την οικουμένη , που έχει νικήσει στη μεγαλύτερη μάχη της Ιστορίας πριν αιώνες , που αντεπιτίθεται  . Ό,τι έχεις κάνει έως τώρα ήταν απολύτως προβλέψιμο και ως τέτοιο , εξυπηρετεί τα σχέδιά μας .Ό,τι κι αν κάνεις από εδώ και πέρα πλέον , «θα σε κυνηγήσει μετά από λίγο»

Μπορεί η φωνή μας να μην ακούγεται ακόμα ( κάτι που μας βολεύει )  αλλά οι ενέργειες μας είναι τόσο ασύλληπτες , όσο ασύλληπτο είναι για ένα μυρμήγκι να κατανοήσει  ότι στέκεται πάνω σ ένα βουνό

Κα εσύ Ταγίπ δεν είσαι τίποτα άλλο ,από ένα μυρμήγκι που προσπαθεί να σηκώσει περισσότερο από όσο βάρος μπορεί

Σε λίγες ημέρες ενεργοποιούμε πλήρως  όλες μας τις δομές και σε προειδοποιούμε . ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σκοτώσουμε οποιονδήποτε στην χώρα σου σε 48 ώρες .

Ακόμα και εσένα !!

Γιαυτό σου προτείνουμε :

Σεβάσου το διεθνές δίκαιο και το δίκαιο της Θαλάσσης  και θα μπεις ( χωρίς δικαίωμα κατοχής και κυριότητας ) στην ενεργειακή  Πίτα της Ανατολικής Μεσογείου

Παραιτήσου από εγγυήτρια δύναμη στην Κύπρο ,  πάρε τα Τουρκικά στρατεύματα από το νησί  και θα μπεις στην ΕΕ … το ίδιο θα είναι μετά από λίγο.

Δεν σου το ζητάει ούτε η Ρωσία , ούτε η Αμερική  ούτε κανείς άλλος .Σου το ζητάμε ΕΜΕΙΣ  η Ελληνική Αυτοκρατορία που αντεπιτίθεται .

Σου το ζητάει ο Τουρκικός λαός , το 60 % του οποίου έχει Ελληνικές ρίζες .. όπως και εσύ !

Εκ της διοικήσεως της

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

loading...