Προκαλούν παγκόσμιο «φόβο»: Δημοσίευσαν φωτογραφίες από τον φονικό ιό (ΒΙΝΤΕΟ)


Απίστευτες σκηνές σε δρόμους και κτίρια...

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας να εκτιμά ότι είναι «πολύ νωρίς» για να κηρυχθεί κατάσταση διεθνούς έκτακτης ανάγκης, για την εξάπλωση του κοροναϊού, ωστόσο, ήδη έχει καλλιεργηθεί στους ανθρώπους «φόβος», ο οποίος τους οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές ή πλήρη υποταγή στις κρατικές αρχές.

Η αλήθεια είναι πως πάνω από 40 εκατομμύρια, ανέρχονται πλέον οι Κινέζοι που βρίσκονται αποκλεισμένοι στις πόλεις τους, ύστερα από τα μέτρα ασφαλείας που ελήφθησαν για τον νέο κοροναϊό.


Ουρές ανθρώπων, τα σουπερμάρκετ άδεια και οι αστυνομικές δυνάμεις να απαγορεύουν το ένα και το άλλο.

Δεν άργησαν μάλιστα να δημοσιευτούνν τις πρώτες εικόνες του θανατηφόρου κοροναϊού, από τον οποίον έχουν χάσει τη ζωή τους τουλάχιστον 25 άτομα και έχουν μολυνθεί περίπου άλλα 830 στην Κίνα και σε άλλες χώρες.

Όπως διαβάζουμε στο huffingtonpost.gr, το Ινστιτούτο Μικροβιολογίας της Κινεζικής Ακαδημίας Επιστημών κοινοποίησε τις φωτογραφίες, καθώς οι αρχές έχουν βάλει σε καραντίνα 10 πόλεις και πάνω από 40 εκατ. κατοίκους στην επαρχία Χουμπέι.

Ο κοροναϊός της Γουχάν ή 2019-nCoV είναι στενά συνδεδεμένος με το αναπνευστικό σύνδρομο της Μέσης Ανατολής (MERS-CoV) και το σοβαρό οξύ αναπνευστικό σύνδρομο (SARS-CoV), ενώ υπάρχουν απορίες σχετικά με την προέλευσή του.
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :