Στην εντατική ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου. Σύμφωνα με πληροφορίες μεταφέρθηκε χθες το βράδυ στο νοσοκομείο. Η ψυχολογική του κατάσταση είναι βεβαρημένη μετά τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Στην Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου, νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το βράδυ της Παρασκευής (03.02.2020). Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη πνευμονικό οίδημα και είναι διασωληνωμένος. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος φέρεται να αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και είναι πιθανό να υποβληθεί σε στεφανιογραφία. Δεν αποκλείεται η κατάσταση της υγείας του να επιβαρύνθηκε, μετά τον χαμό του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε το μεσημέρι το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών και προσκύνησε τη σορό του αδερφού του, πριν γίνει η πολιτική κηδεία του.

Ο μικρός αδερφός του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Ανδρέας Μικρούτσικος, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση το Σάββατο (28.12.2019), όταν ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Μαζί με μια φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου σε νεαρή ηλικία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγραψε: “Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα”.

loading...