Σας μισώ αφάνταστα !!!

Θέλω να εκφράσω το απέραντο μίσος μου,για όλους και όλα αυτά, που με οδήγησαν στην τραγική σχεδόν οικονομική  κατάσταση που βρίσκομαι κι εγώ,και εκατοντάδες χιλιάδες  πιστεύω συμπατριώτες μου.

Μου κατακρεουργήσατε την σύνταξη περίπου 35%. Οι υποχρεώσεις όμως προς την τράπεζα(στεγαστικό) παρέμειναν ίδιες,και προς το κράτος,αυξήθηκαν,κι εγώ δεν γνωρίζω πόσο.

Γιατί ρε σεις; Γιατί με αναγκάζετε σ αυτή την ηλικία να υποβαθμίζω την ποιότητα της ζωής μου,σε σημείο,που να σκέφτομαι μέχρι και το 1 ολόκληρο ευρώ που θα ξοδέψω; Γιατί οδηγήσατε στην ανεργία τα 30χρονα πλέον παιδιά μου,με αποτέλεσμα το ένα να ξενητευθεί σαν οικονομικός μετανάστης στην Β Ευρώπη,και το άλλο μου παιδί,να το συντηρώ εγώ,εφ όσον βρίσκει δουλειές μόνο περιστασιακά μέσα στον χρόνο;
Γιατί τα συστήματα του ΟΑΕΔ,τα κάνατε έτσι ώστε για να βγεί στην ανεργία,να πρέπει να στήσει κ@λο;

Θα σας πω γιατί. Για να γλυτώνετε τα χρήματα που παίρνουν τα παιδιά μας,και να τα δίνετε επιδόματα και σπίτια στους Πακιστανούς,τους Αλγερινούς,και τους Αφγανούς.

Σας μισώ αφάνταστα ρε γαμώτο,που με κάνατε από έναν ήρεμο άνθρωπο και πολιτισμένο,έναν νευρικό και άξεστο,που βρίζει και καταργιέται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης,εξ αιτίας των πολιτικών σας που με οδήγησαν εδώ. Να μή μπορώ να επιβιώσω,ούτε εγώ ούτε το παιδί μου,με τις στοιχειώδεις ανθρώπινες συνθήκες. Να θέλει να δουλέψει και να μή βρίσκει. Να ψάξω εγώ για μαύρη εργασία; Ποιός θα με πάρει,και τί να προσφέρω,με την προυπόθεση μάλιστα ότι θα χάσω και το 30% της σύνταξης που παίρνω;

Σας έχω σιχαθεί κι εσάς,και τους προηγούμενους,και τους πιο προηγούμενους,που μας βάλατε στο λούκι των μνημονίων,και από ανθρώπους μας καταντήσατε ζόμπι.

αναγνωστης

loading...