Πύργος: Πλάκωσε στο ξύλο την εν διαστάσει σύζυγό του και την αδελφή της στη μέση του δρόμου

Σοκ προκάλεσε σε όσους βρίσκονταν το απόγευμα της Πέμπτης σε έναν εκ των κεντρικότερων δρόμων του Πύργου, τη Γερμανού, το βίαιο επεισόδιο που σημειώθηκε ανάμεσα σε έναν άντρα και δυο γυναίκες, οι οποίες ξυλοκοπήθηκαν άγρια από μαινόμενο άνδρα.

Ειδικότερα, ήταν λίγο μετά τις εφτά όταν ο δράστης και εν διαστάσει σύζυγος της μιας εκ των δυο γυναικών, βρήκε αυτή και την αδερφή της στη συμβολή των οδών Γερμανού και Καπετάν Γιώργη, στο ύψος της πλατείας Ανδριάρα.

Οπως αναφέρει το patrinews, το κλίμα δυναμιτίστηκε αμέσως και ακολούθησε τεράστια ένταση, μιας και ο άνδρας βρισκόταν εκτός ορίων και ξυλοκόπησε βάναυσα τις δυο γυναίκες.

Άμεσα κλήθηκαν στο σημείο οι αστυνομικές αρχές από περίοικους και ανθρώπους που βρίσκονταν στο σημείο, συλλαμβάνοντας το δράστη και οδηγώντας τον στην Αστυνομική Διεύθυνση.

Μετά από λίγο ακολούθησαν και οι δύο γυναίκες, προκειμένου να καταθέσουν όσα βίωσαν καθώς και τους λόγους που οδήγησαν το δράστη στον διαπληκτισμό αυτό.

Μετά την αναγκαία προανάκριση, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του άνδρα με την κατηγορία της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης, η οποία αναμένεται να παραδοθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας.

loading...