ΟΙ ΠΛΩΤΟΙ ΦΡΑΧΤΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ

Το αναπάντεχο και σκληρό χτύπημα στο διεθνές οργανωμένο έγκλημα, που αιφνιδίασε το ίδιο και την Ευρωπαϊκή Ένωση που δεν ήταν ενήμερη με το σχέδιο αποκλεισμού των πελατών των Ελλήνων και Τούρκων διακινητών και διαφόρων ΜΚΟ, έφερε σκληρή απάντηση σήμερα με τη διέλευση του Τουρκικού Oruc Reis.

Από το πρωί έπιασε δουλειά το κανάλι του Τούρκου επιχειρηματία στην ενημέρωση να οξύνει και να δραματοποιήσει την κατάσταση σε απάντηση του θράσους των Ελλήνων του Πενταγώνου να ασφαλίσουν τα θαλάσσια σύνορα της πατρίδας μας. Δεν άργησαν να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι μαζί με τους ειδήμονες πολιτικούς που αποπειράθηκαν να γελοιοποιήσουν την πρώτη δυναμική προσπάθεια απέναντι στο βαθύ Κράτος Ελλάδας-Τουρκίας.

Για τους 4 δύσμοιρους Αφγανούς κλεισμένους στο κοντένειρ στη Θεσσαλονίκη δεν βρέθηκαν ανθρωπιστικές οργανώσεις να εκφράσουν τον αποτροπιασμό τους, ενώ οι αρχές της πρώην Ευρωπαϊκής Ένωσης που αποχαιρετά το Βασίλειο δεν εξέδωσαν καμία ανακοίνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματά τους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και το Επιτελείο του στο Μαξίμου βρίσκονται σε δυσαρμονία προσπαθώντας να υπηρετήσουν δύο αφεντάδες, τον ελληνικό λαό που απαιτεί πρόοδο και ανάπτυξη και την ντόπια νομενκλατούρα που είναι ριζωμένη στο παρακράτος και ζητά ξεπουλήματα, εικονικές τράπεζες, χρήμα σε σακούλες και διακινητές να γεμίζουν τα βαπόρια. Η μάχη αναμένεται σκληρή τόσο εντός όσο και εκτός της υφαλοκρηπίδας μας.

Η Πολωνία αγοράζει F-35, η Ρουμανία διπλασιάζει το ΑΕΠ της έχοντας προσανατολίσει τις δυνάμεις τους στο νικητή Τράμπ αποκλειστικά και η Ελλάδα παλεύει με τον εαυτό της. σκληρά. Από την εθνική διάσπαση Βορρά και Νότου επιστρατεύτηκε ο Ερντογάν σήμερα για να τιθασεύσει τα άγρια μυαλά της Ελλάδας που αναζητούν την ελευθερία τους μετά από 200 χρόνια υποταγής.

Το Brexit και η νέα στρατηγική ένωση του Βασιλείου με τη Τουρκία, τα 5 αιώνια Βς της Γερμανικής επέκτασης, και το ξεψύχισμα του Κινέζικου δράκου δεν αφήνουν επιλογές στην αδύναμη Ελλάδα. Είτε θα συστρατευτεί και να πολεμήσει για τις αρχές της ελευθερίας και δημοκρατίας σε μία επανάληψη του ’40 είτε θα διασπαστεί στα εξ ων συνετέθη αμαχητί. Η δυστυχία είναι ότι οι δοσίλογοι είναι πολλοί, πρωθημένοι και ελεγχόμενοι από το Βαθύ Κράτος για να το υπηρετούν.


Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί που φυλάττουν Θερμοπύλες και κάνουν τα τσιράκια της Μαντάμ “Ο” να σκιάζονται μήπως και επαναληφθεί ξανά το ’40 στην Ευρώπη και η Ελλάδα σηκώσει ξύλινα τείχη στο φασισμό του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος που κατέλαβε την πατρίδα μεταπολιτευτικά και εξόντωσε ό,τι υγιές υπήρχε. Δεν κατάφερε όμως την πλήρη κατάκτηση της χώρας και ανησυχεί. Όχι άδικα.

Καλώς να ορίσει ο Ταγίπ ως άλλος Μπενίτο να καταλάβει την Ελλάδα, να ζητωκραυγάζει το Φάληρο και να δονείται ο Λευκός Πύργος. Να σαλπάρουν τα βαπόρια από τα παράλια να ξεφορτώνουν τα εμπορεύματα στα ναυπηγεία της παρακμής, να πανηγυρίζουν οι Υπουργοί της Νέας Κυβέρνησης Τσολάκλογου που έρχεται.


Φράχτες παντού και όποιος δεν μπορεί τη μάχη ας ακολουθήσει την ωραία Ελένη, να μην πνιγεί στην κόπρο του Αυγεία, να περάσει τον Ρουβίκωνα αντίστροφα, να σωθεί. Οι γενναίοι ας πολεμήσουν με τα άδεια στρατόπεδα του Παναγιωτόπουλου να θυμίζουν πώς πέφτουν τα κάστρα από μέσα στον πιο όμορφο αγώνα. Τον στημένο…

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ

loading...