ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΝΑ...ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ


ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΠΑΤΑΣ…2020Γράφει ο Γεωκών  

Eμείς οι Έλληνες καλούμαστε, 2520 χρόνια μετά την μάχη του Μαραθώνος, να δώσουμε την δική μας μάχη ενάντια στους «δικούς μας» Πέρσες,
που δεν είναι άλλοι από τους Τούρκους και τους λαθρομετανάστες εποίκους.

Σύγχρονοι Εφιάλτες πολιτικοί και οικονομικοί «άρχοντες», άνοιξαν την κερκόπορτα στους συγχρόνους εισβολείς της Ανατολής, τους διαδόχους των Περσών, τους Τουρκομογγόλους.

2520 χρόνια μετά την μάχη του Μαραθώνος, εμείς οι Έλληνες, ΤΟY 2020,  δεν θα αφήσουμε να περάσουν οι σύγχρονοι «Πέρσες», οι Τούρκοι και οι αλλοδαποί έποικοι,  υπάρχουν ακόμα παραδόσεις, υπάρχουν ιστορικές μνήμες και υπάρχουν δυνάμεις, που δεν είναι διατεθειμένες να παραιτηθούν και να προσκυνήσουν στο όνομα μίας εφήμερης ευδαιμονίας, μιας εφήμερης ασφάλειας και μιας ευήμερης ειρήνης, με αντάλλαγμα την αξιοπρέπειά τους και σε τελική ανάλυση την ελευθερία τους.


Αλλιώς, δεν θα υπήρχαν Μαραθώνες.

ΕΛΛΗΝΑ…στους δρόμους της φωτιάς που περπατάς, κάποια στιγμή, θα φτάσεις στην Ιθάκη…Να θυμάσαι ότι δεν είναι το τέλος εκεί…εκεί αρχίζουν όλα, ουσιαστικά…από εκεί και πέρα θα μπορέσεις να καταλάβεις πως να ζεις…

Δεν είσαι μόνος. Ποτέ δεν ήσουν. Από τα πρώτα βήματά σου. Μην αγνοείς το νόημα της δικής σου αποστολής επάνω στη γη, ακόμη κι αν δεν γνωρίζεις ποια είναι ακριβώς. Θα το καταλάβεις όταν φτάσεις στην Ιθάκη σου. Δική σου είναι, αν την θέλεις.

Το θέμα είναι αν είσαι πραγματικός Έλληνας και κρατάς την «ασπίδα» και το «δόρυ» σου μέσα στη μάχη και αγωνίζεσαι με όποιο κόστος ή τα πετάς και τρέχεις να κρυφτείς ως δειλός.

Θα γονατίσεις από το βάρος της «ασπίδας» σου κάποιες φορές, αλλά αυτή είναι κίνηση επίθεσης από μέρους σου και όχι μία πτώση.

 Γιατί με αυτήν την κίνηση που σου επέβαλε το βάρος της, σε ώθησε να πατήσεις πιο σταθερά στη γη και να δώσεις εσύ τη δική σου ώθηση και να σηκωθείς πιο ανανεωμένος και πιο δυνατός και να ξεπεράσεις τις στρατιές μπροστά σου.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑloading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :