Δέκα μουσουλμανικές πόλεις ιδρύει ο κ. Μητσοτάκης. Οι νόμοι!.. Πρέπει να δικαστούν με την Εσχάτη Προδοσία σε Θάνατο!…

ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ : Ποιός είπαμε ότι είναι ο Κούλης;; Α ναι είναι ο απόγονος του Γερμανοτσολιά…του απέθαντου που τελικά κάποια στιγμή απεβίωσε. Το εβραιόδουλο, ελληνικό πολιτικό κατεστημένο, προετοίμαζε το ξεπούλημα σε όλα τα εθνικά θέματα, εδώ και δεκαετίες. Η Νουδούλα δεν ήταν που έκανε την Ελλάδα αποικία των Αλβαναριών , τότε επί τρελαντώνη;;; Τι περίμεναν κάποιοι ότι θα άλλαζαν τα πράγματα;; Οι μισοί στην Νουδούλα είναι “Ευρωπαιστές” και οι άλλοι μισοί είναι “Ατλαντιστές”.Που πάει να πει ας το κάνουμε φραγκοδίφραγκα…ότι οι μισοί είναι υπάλληλοι της αμερικανικής πρεσβείας…και οι άλλοι ισοί είναι υπάλληλοι της Γερμανικής πρεσβείας. Ο Κούλης ανήκει στο γερμανικό στρατόπεδο , υπέρ μιας Ε.Ε που καταρρέει, για αυτό και ο Τράμπας δεν γύρισε ούτε να τον κοιτάξει. Ανήκει στο διεθνιστικό (των ανοικτών συνόρων για όλους τους άλλους εκτός Ισραήλ και Γερμανίας) . Όπως και οι Σημίτης και σια. Η Ν.Δ. αποτελεί το πιστότερο τσιράκι της γερμανικής πρεσβείας….τα συμφέροντα όμως της Ελλάδας είναι ΑΝΤΙΘΕΤΑ με τα συμφέροντα της γερμανίας.!! Ακάθεκτος ο Κούλης, ολοκληρώνει το έργο του πατρός του. Στο κοντινό μέλλον θα πρέπει να γίνει επέκταση της κλίμακας της προδοσίας, για να χωρέσει τις πομπές του δωσιλογικού Μητσοτακέϊκου.

Ακόμη και εάν τα διανοητικά τους προσόντα δεν επαρκούν, αυτό δεν τους απαλλάσσει των ευθυνών τους. Γιατί ενώ η εθνική άλωση ήδη επιτελείται, η Κερκόπορτα ανοίγει στην ΑΟΖ, νοτίως Κρήτης.

Γράφει ο Γιώργος Ρωμανός: Συγγραφέας, ιστορικός ερευνητής

Η «Σύμβαση της Γενεύης για το Καθεστώς των Προσφύγων», του 1951, (Convention relating to the Status of Refugees, 1951) είναι το βασικό νομικό κείμενο για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις προσφύγων και κρατών. Επικυρωμένη από 145 κράτη έχει ισχύ παγκόσμιου νόμου. Συνοδευτικό σχετικό είναι το «Πρωτόκολλο για το Καθεστώς των Προσφύγων», (Protocol Relating to the Status of Refugees, 1967).

Η Ελλάδα προσυπέγραψε την «Σύμβαση» το 1959. ΟΜΩΣ η Ελληνική κυβέρνηση κατέγραψε επιφυλάξεις στο Άρθρο 26 της Σύμβασης με τις οποίες ΔΙΑΤΗΡΕΙ τις δυνατότητες «εξαιρετικής διαδικασίας, όταν απειλείται η εθνική της ασφάλεια και η δημόσια τάξη της.» Τελεία και παύλα!…

Από την «Σύμβαση» συνάγεται, ότι κανένα άτομο δεν έχει την δυνατότητα να αναγορεύει το ίδιο τον εαυτό του σε «πρόσφυγα» επειδή έτσι θέλησε. Πόσο μάλλον καταστρέφοντας τα ατομικά του έγγραφα και προκαλώντας επίτηδες ναυάγιο. Και οι δύο αυτές πράξεις είναι εγκληματικές ιδίως η δεύτερη που επιφέρει άμεσο κίνδυνο ζωής συνανθρώπων του. Σε κάθε περίπτωση είναι αποκλειστικό και κυρίαρχο δικαίωμα κάθε κράτους αν θα αποδώσει σε κάποιον την ιδιότητα του πρόσφυγα. Ή, αν θα συλλάβει και θα απελάσει τους παράνομους μετανάστες και κυρίως όσους τελούν εγκληματικές πράξεις, όπως οι προαναφερθείσες, της σκόπιμης καταστροφής ατομικών εγγράφων και της πρόκλησης ναυαγίου.

Θεμελιώδες στοιχείο της «Σύμβασης» είναι ότι η ιδιότητα «πρόσφυγας» αποδίδεται στην πρώτη ΟΜΟΡΗ, ασφαλή χώρα. Και η Τουρκία είναι η πρώτη όμορη χώρα με την Συρία και έχει κριθεί διεθνώς, όπως και από το ελληνικό ΣτΕ, ως «ασφαλής χώρα». Σε κάθε άλλη χώρα και χωρίς νόμιμα έγγραφα ο επίδοξος πρόσφυγας είναι παράνομος.

Ως γνωστόν η Ελλάδα ΔΕΝ συνορεύει με τις χώρες των παράνομων εισβολέων της, που είναι οι: Συρία, Ιράκ, λοιπές Αραβικές χώρες, Αφγανιστάν, Πακιστάν, Μπαγκλαντές, Κίνα, Θιβέτ, Βιρμανία, Σουδάν, Σενεγάλη, λοιπές Αφρικανικές χώρες, Άγιος Δομίνικος, Κούβα κ.α. Οι χώρες προέλευσής τους είναι 77-87, σύμφωνα με επίσημο κατάλογο (2016) του Ν. Τόσκα, τ. Αναπλ. Υπουργού Προστασίας Πολίτη, και με τα σημερινά στοιχεία του ιδίου υπουργείου. Έτσι, ΟΛΟΙ όσοι εισβάλλουν στη χώρα μας και επιτελούν βίαιο εποικισμό είναι παράνομοι, συμπεριλαμβανομένων και των Σύριων, αφού η Ελλάδα ΔΕΝ έχει σύνορα με τη Συρία. Οι Σύριοι αποτελούν μόνο το 2% των εισβολέων, βάσει δήλωσης Γ. Κουμουτσάκου, Αναπλ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σημειώνεται πως στη «Συνθήκη Λειτουργίας της ΕΕ», στο Άρθρο 79 παράγραφος γ, το θέμα αναφέρεται ως: «λαθρομεταναστευτικό», επί λέξει, και όχι ως δήθεν «παράτυποι μετανάστες» ή σαν «πρόσφυγες και μετανάστες», επίτηδες μαζί οι δύο λέξεις σε ένα δόλια, συγχυτικό «πακέτο» εννοιών.

Μεταξύ άλλων στη Σύμβασης της Γενεύης προβλέπονται τα εξής:

Άρθρο 31. 1. «όσοι εισέρχονται […] άνευ αδείας, θα παρουσιαστούν αμελλητί εις τας αρχάς [και] θα δώσουν επαρκείς εξηγήσεις περί της παρανόμου αυτών εισόδου ή διαμονής.»

Άρθρο 31. 2. «Αι Συμβαλλόμεναι χώραι θα εφαρμόζουν […]τα απαραίτητα περιοριστικά μέτρα.» Άρα προβλέπονται περιοριστικά μέτρα και όχι «ανοιχτές δομές», τύπου ΣΥΡΙΖΑ.

Άρθρο 32. 1. «Αι Συμβαλλόμεναι χώραι (απελαύνουν) δια λόγους εθνικής ασφαλείας ή δημοσίας τάξεως.»

Άρθρο 32. 3. «Αι Συμβαλλόμεναι χώραι δύνανται να εφαρμόζουν, κατά τας προθεσμίας (σ. παραμονής των παράνομων στη χώρα), μέτρα εσωτερικής τάξεως οία ήθελον κριθή αναγκαία.»

Άρθρο 33. 2. (Απελαύνεται): «…πρόσφυξ όστις, δια σοβαράς αιτίας, θεωρείται επικίνδυνος εις την ασφάλειαν της χώρας ένθα ευρίσκεται ή όστις, έχων τελεσιδίκως καταδικασθή δι’ ιδιατέρως σοβαρόν αδίκημα, αποτελεί κίνδυνον δια την Χώραν.» Δηλαδή τρομοκράτες, αλλά και όσοι παραβιάζουν την ελληνική νομοθεσία έχοντας εκβιάσει την είσοδό τους στη χώρα μας με ναυάγιο και έχοντας κάψει προηγουμένως τα χαρτιά ταυτότητός τους με στόχο να θεωρηθούν έως και «Ανιθαγενείς»… Κι αυτό είναι ένα τεράστιας σημασίας ζήτημα το οποίοι μεθοδεύει η Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, για τους «πρόσφυγες», καθώς δημιουργεί μαζικά «Ανιθαγενείς» ως φτηνά εργατικά χέρια για την Δύση.

Ειδικότερα, το Άρθρο 83 του (ελληνικού) Ν. 3386/2005 αναφέρει συγκεκριμένα: «1. Ο υπήκοος τρίτης χώρας, που εξέρχεται ή επιχειρεί να εξέλθει από το ελληνικό έδαφος ή εισέρχεται ή επιχειρεί να εισέλθει σε αυτό χωρίς τις νόμιμες διατυπώσεις, τιμωρείται με ποινή φυλάκισης τουλάχιστον τριών μηνών και χρηματική ποινή τουλάχιστον 1.500 €».

Και ενώ αυτά ισχύουν παγκοσμίως και στην ημεδαπή, η ΝΔ εφαρμόζει σήμερα πιστά τον δόλιο Ν. 4375/2016 του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ευνοεί τον βίαιο εποικισμό της χώρας μας. Πρόσφατα η ΝΔ ψήφισε και τον δικό της Ν. 4636/2019 «Περί Διεθνούς Προστασίας και άλλες διατάξεις», ο οποίος ευνοεί και αυτός τον βίαιο εποικισμό της χώρας μας από τους εισβολείς. Συγκεκριμένα ο νόμος της ΝΔ ΔΕΝ περιέχει διάταξη που να επανεξετάζει εάν δόθηκε παράνομα σε κάποιον το «καθεστώς πρόσφυγα». Αλλά, αφού του αποδώσει την ιδιότητα αυτή εξετάζει ΚΑΤΟΠΙΝ αν όλα βαίνουν νομίμως για τα δικαιώματα του κάθε παράνομου…

Αυτοί οι νόμοι του ενιαίου Κυβερνητισμού ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ (όπως αυτός επισφραγίστηκε με την «Συμφωνία των Πρεσπών» και την μετέπειτα πιστή εφαρμογή της) διαπλέκονται με την δόλια οδηγία 2011 -95/ΕΕ του Ευρ. Κοινοβουλίου –Συμβούλιο, 13/12/2011, σχετικά με την: (παράγραφο 11) «αναγνώριση των απάτριδων ως δικαιούχων διεθνούς προστασίας». Όπως και με την εξίσου δόλια οδηγία 2013 -32/ΕΕ, Ευρ. Κοινοβούλιο –Συμβούλιο 26/6/2013, Επίσημη Εφημερίδα ΕΕ: L180/60. Βάσει αυτής (παράγραφος 21), ακόμη και εάν κάποιος είναι παράνομος, χωρίς ατομικά έγγραφα, δεν απελαύνεται. Αντιθέτως (παράγραφος 22), έχει απεριόριστα νομικά δικαιώματα που του παρέχουν ΜΚΟ (!) χωρίς χρονικά όρια στην πράξη, και, με δωρεάν… νομική συνδρομή (παράγραφος 23).

Έτσι, με ένα πλέγμα νόμων τοπικής ή ευρωπαϊκής ισχύος γίνεται προσπάθεια ακύρωσης στην πράξη τη «Σύμβαση της Γενεύης», 1951 που είναι παγκόσμιος νόμος. Ειδικά, μετά τη Διάσκεψη στο Μαρακές, 2018, που είναι μια ακόμη δόλια απόπειρα του ΟΗΕ, κορυφώθηκε το μεθοδευμένο παγκόσμιο δουλεμπόριο παράνομων μεταναστών. Και αυτό το σχέδιο για ουσιαστική κατάργησης της «Σύμβαση της Γενεύης», 1951, ξεκινάει από την Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, όπως έχουμε αποδείξει, από το 2016, στο:http://hellasdiorama.blogspot.com/2016/05/blog-post_97.html

Σημειώνουμε ότι οι αποφάσεις της Ύπατης Αρμοστείας ΟΗΕ ΟΥΔΕΜΙΑ νομική ισχύ έχουν παγκοσμίως, αλλά χρησιμεύουν ως προπέτασμα καπνού, για να θολώνουν την διαύγεια της παγκόσμιας νομολογίας και να την καταστρατηγούν.

Στη χώρα μας, πλέον, με προσωπική εντολή του κ. Μητσοτάκη, μετακινούνται συστηματικά Μουσουλμάνοι εισβολείς από τα νησιά στην ενδοχώρα, αλλοιώνοντας την εθνική και θρησκευτική ταυτότητα-σύνθεση των Ελλήνων. Επ’ αυτού ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Αδ. Γεωργιάδης είπε στην εκπομπή των Α. Παυλόπουλου-Ντ. Κουτροκόη, OPEN TV, 22/11/2019, 08.42΄, ότι: «…η συμφωνία της Άγκυρας ΔΕΝ επιτρέπει την απέλαση στην Τουρκία ανθρώπων που πάνε στην (ελληνική) ενδοχώρα.»

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι:

α. Γιατί, λοιπόν, η ΝΔ εδώ και πέντε μήνες που ανέλαβε την διακυβέρνηση τους μετακινεί αντί να τους απελαύνει, αφού ΟΛΟΙ είναι παράνομοι;

β. Γιατί σήμερα εξακολουθεί να αφήνει αφύλακτα τα σύνορα, όπως ακριβώς έκανε και ο ΣΥΡΙΖΑ σε Έβρο και Αιγαίο, ενώ, οι περισσότερες χώρες της ΕΕ τα έχουν κλείσει; Είναι βέβαιο ότι ανάμεσα στους εισβολείς-εποικιστές περιλαμβάνονται πράκτορες και κομάντος εχθρικών προς την Ελλάδα χωρών.

γ. Γιατί μονιμοποιεί με έγγραφα και χρήματα τους Μουσουλμάνους στην ενδοχώρα ενώ είναι βέβαιο ότι ο Ερντογάν θα συνεχίσει τον αχαλίνωτο, βίαιο εποικισμό της Ελλάδος;

δ. Πώς και δεν αντιλαμβάνεται, προσωπικά ο κ. Μητσοτάκης, ότι κάθε μέρα που περνάει επιτελείται ένα εθνικό έγκλημα εσχάτου χαρακτήρα;

Παρά ταύτα με προσωπική εντολή του νυν πρωθυπουργού εξαγγέλθηκε η δημιουργία δέκα μουσουλμανικών χωριών ή πόλεων, χωρητικότητας μέχρι 5.000 ατόμων, με την παραπλανητική επωνυμία «προαναχωρισιακά κέντρα». Αλλά, κι αυτό είναι ψευδές, διότι στην πραγματικότητα κτίζει δεκαπέντε. Κάθε τέτοια πόλη με πλήρεις παροχές θα έχει και «χώρο λατρείας», όπως το αποκαλεί η κυβέρνηση, ενώ σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο λέγεται τζαμί. Αυτό, σύμφωνα με το Κοράνι, μετά την λειτουργία του «καθαγιάζεται». Έτσι, εκτός από την αντικατάσταση των αυτοχθόνων Ελλήνων, θα αυξηθεί στη χώρα μας ο εν γένει μουσουλμανικός παρεμβατισμός, ο κ. Ερντογάν θα αποκτήσει ένα ακόμη όπλο, ενώ θα αυξηθεί κατακόρυφα ο κίνδυνος του τζιχάντ, τον οποίον έχει γνωρίσει εφιαλτικά η ΕΕ.

Ο κ. Μητσοτάκης χρησιμοποιεί το απολύτως προβοκατόρικο επιχείρημα, ότι «οι μετακινούμενοι θα αντιστοιχούν στο 1% του τοπικού πληθυσμού». Αυτό όμως είναι ψεύδος, διότι:

Ι. Ήδη οι: Μ. Λογοθέτης, Ειδικός γραμματέας Πρώτης Υποδοχής (λαθρομεταναστών) και Κώστας Μουτζούρης, Περιφερειάρχης Βορ. Αιγαίου, βεβαι­ώνουν ότι: «οι ροές είναι περισσότερες από τις μετακινήσεις»[…]«είμαστε αβοήθητοι!…»[…]«οι λιμενικοί δεν έχουν ρούχα άρβυλα και στολές!»[…]«δεν είχαμε ενημερωθεί για τους αριθμούς που θα περιλάμβαναν τα νέα ‘‘κέντρα υποδοχής’’» (βλ. δηλώσεις τους στο Διαδίκτυο, 23-29/11/2019).

ΙΙ. Είναι δεδομένο πως η υπολογιζόμενη μεγίστη χωρητικότητα 5.000 ατόμων στις δέκα αυτές πόλεις σύντομα θα ξεπεραστεί, όπως έγινε στη Μόρια, όπου σήμερα έχει περισσότερους από 17.000 Μουσουλμάνους, αλλά και αλλού. Σημειώνουμεότι το ύπουλο και αυθαίρετο όριο του 1% ισούται με 110.000 πρόσθετους Μουσουλμάνους στην Ελλάδα. Εύλογα αναρωτιέται κάποιος: ποιος έδωσε το δικαίωμα στον κ. Μητσοτάκη για αυτήν την κατά ποσοστό αλλοίωση της εθνικής και θρησκευτικής σύνθεσης του λαού μας; Εδώ δεν πρόκειται για ένα οποιοδήποτε κυβερνητικό νομοσχέδιο, αλλά για σκοπούμενη ριζική αλλοίωση της σύνθεσης του ελληνικού Έθνους.

Σχετικό θεμελιώδες ζήτημα είναι το ότι διαδίδεται ψευδώς πως δήθεν απαγορεύεται διεθνώς η απώθηση (push back), ενώ ΔΕΝ υπάρχει στη διεθνή νομολογία τέτοια δέσμευση. Είναι εξόφθαλμα παρανοϊκό το να έχει «δικαίωμα» η Τουρκία να φορτώνει σε καράβια πολίτες από όλο τον κόσμο και να τους στέλνει στην Ελλάδα με το έτσι θέλω και η χώρα μας να μην έχει δικαίωμα άμυνας, απώθησης ή κλεισίματος συνόρων. Η Αυστραλία, π.χ., εφαρμόζει με επιτυχία την απώθηση, και όσους ξεφεύγουν τους συλλαμβάνει και τους κλείνει σε απόλυτα ελεγχόμενους χώρους ΕΚΤΟΣ του κυρίου εδάφους της.

Απολύτως ψευδής είναι και ο κυβερνητικός ισχυρισμός, ότι οι εισβολείς δεν εντοπίζονται εγκαίρως, ξεκινώντας από τα παράλια της Τουρκίας, γιατί δήθεν η Ελλάδα δεν διαθέτει ραντάρ (!), και περιμένει τώρα… να εφοδιαστεί με θερμικές κάμερες. Κι όμως η χώρα μας και ραντάρ διαθέτει και θερμικές κάμερες αρκετές, ώστε να κλείσει κατ’ αρχάς τα 5-6 βασικά περάσματα των εισβολέων στην θάλασσα. Αλλά και στην ξηρά τα ίδια συμβαίνουν. Γιατί αφύλακτα είναι και τα σύνορα στον Έβρο από όπου εισβάλλουν μπουλούκια παράνομων με τους περισσότερους να μετακινούνται με τα πόδια στην Εγνατία, όπου απαθώς τους καταγράφουν οι οδικές βιντεοκάμερες. Φτάνοντας στη Θεσσαλονίκη διασκορπίζονται στην υπόλοιπη Ελλάδα, αναζητώντας πλαστά χαρτιά. Στις 25/11/19 εξαρθρώθηκε άλλο ένα κέντρο κατασκευής πλαστών διαβατηρίων-ταυτοτήτων στην Αθήνα, έξω από το οποίο έκαναν ουρές μη καταγεγραμμένοι παράνομοι.

Η ΝΔ σε μέγιστο εθνικής σημασία ζήτημα εμφανίζεται να εκτελεί το από ετών υπαρκτό σχέδιο της Υπάτης Αρμοστίας του ΟΗΕ, της Γερμανίας και κάποιων ακόμη γνωστών κέντρων για αντικατάσταση πληθυσμών σε κράτη της ΕΕ και αλλού. Μέρος αυτό του σχεδίου είναι και όσα καλλιέργησε ο ΟΗΕ με τις εγκυκλίους του, περί των «Ανιθαγενών». Στη περίπτωση της Ελλάδος «Ανιθαγενείς» μπορούν να θεωρηθούν και όσοι καίνε τα χαρτιά τους πριν εισβάλλουν στη χώρα μας.

Ως προς την ίδρυση των δέκα μουσουλμανικών πόλεων, ο ΥΦΕΘΑ Αλκ. Στεφανής, ως νέος, χειρότερος Μουζάλας, έδωσε λεπτομέρειες (ΣΚΑΙ TV, Ειδήσεις-Σία Κοσιώνη, 20/11/2019, 20.04΄) και έδειξε φωτογραφίες για το πώς θα χτιστούν αυτές οι πόλεις. Έτσι εφαρμόζει στην πράξη το πιστεύω του κ. Μητσοτάκη, ο οποίος δήλωνε στη Βουλή, (3/10/2019): «είμαι υπερήφανος για την πολύ-πολιτισμική Ελλάδα». Ενώ, σε άλλη δήλωσή του: ενώπιον μελών της Αμερικανο-Εβραϊκής Επιτροπής (American Jewish Committee), (βλ. βίντεο YouTube) είπε: «…η άνοδος […]του νατιβισμού […] είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα στην Ευρώπη, την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε». Και βέβαια «νατιβισμός» είναι «η πολιτική και η πρακτική που προστατεύει τα συμφέροντα των αυτοχθόνων κατοίκων μιας χώρας», (Μπαμπινιώτης (Β΄ έκδοση, σελ. 1.165).

Όμως, ο κ. Στεφανής, έκανε και μία εξαιρετικά, εθνικά επιζήμια δήλωση σε βάρος της επιχειρησιακής ετοιμότητας του ελληνικού στρατού στα σύνορα. Είπε στην ίδια εκπομπή, (στο 20.09΄): «…αυτή τη στιγμή σε όλα τα νησιά του Αιγαίου υπάρχουν παρατηρητήρια, των ενόπλων δυνάμεων. Και του Στρατού και του Ναυτικού, όπως και της Αεροπορίας. Υπάρχει μία δυσχέρεια αυτή τη στιγμή στο να επικοινωνήσουνε μεταξύ τους τα παρατηρητήρια, (ώστε) οι πληροφορίες που παίρνει το ένα παρατηρητήριο του Στρατού να περάσουνε στο Λιμενικό». Είναι σαφές ότι ο κ. Στεφανής δεν γνωρίζει ούτε ότι οι Έλληνες φαντάροι και οι διοικητές τους διαθέτουν κινητά τηλέφωνα… Σε κάθε περίπτωση η τουρκική ΜΙΤ θα πρέπει να κατατάξει τον ΥΦΕΘΑ στους ευεργέτες της.

Είναι σαφές, ότι βιώνουμε μια νέα εθνική τραγωδία την οποία προσθέτει στη χώρα μας ο ενιαίος Κυβερνητισμός, μετά τα Μνημόνια και την υπογραφή της επαχθούς «Συμφωνίας των Πρεσπών». Και, αυτοί που αποδέχονται την εργαλειοποίησή τους στην καταστροφή της πατρίδας, ακόμη και εάν τα διανοητικά τους προσόντα δεν επαρκούν, αυτό δεν τους απαλλάσσει των ευθυνών τους. Γιατί ενώ η εθνική άλωση ήδη επιτελείται, η Κερκόπορτα ανοίγει στην ΑΟΖ, νοτίως Κρήτης.

Πηγή : http://dia-kosmos.blogspot.gr/

zeys-elaynon

loading...