ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!!

Γράφει : Ο Αθανάσιος Τσόκας
Μαθηματικός- Ερευνητής

Φίλοι μου Αγαπημένοι!!!
Παρά το γεγονός ότι με την Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη είμαι δυσαρεστημένος σε όλα τα επίπεδα : 1) Την Οικονομία (μας κρατάει στο ευρώ, ενώ έχει τη μεγάλη ευκαιρία να επιστρέψει στο Εθνικό μας νόμισμα, ΤΗ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ, η οποία ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΑΤΑΙ!!!).
2) Την Παιδεία ( όπου, τόσο τα άθεα και ανθελληνικά βιβλία γλώσσας του Δημοτικού και του Γυμνασίου, όσο και τα βλάσφημα βιβλία των Θρησκευτικών, ζουν και βασιλεύουν μέσα στα Σχολεία, παρά τις ανοιχτές και εμπεριστατωμένες επιστολές μου, το τελευταίο διάστημα, προς την Υπουργό Παιδείας Κα. Κεραμέως).
3) Στην Εξωτερική Πολιτική (όπου, ο Υπουργός Εξωτερικών κ. Δένδιας, με δηλώσεις του, πρότεινε προσφυγή στο Διεθνές Δικαστήριο της Χάγης (ΔΔΧ) για τη θαλάσσια Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας για το Καστελόριζο και αυτό είναι ΜΕΓΑΛΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ, όταν από μόνο του το Καστελόριζο (χωρίς τα νησάκια : Στρογγύλη και Μεγίστη του συμπλέγματος του Καστελόριζου να κατοικούνται), υπάρχει μεγάλος κίνδυνος το ΔΔΧ, να βγάλει απόφαση ότι το Καστελόριζο (από μόνο του) έχει ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ στη θαλάσσια Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ), με αποτέλεσμα η Ελληνική ΑΟΖ να μην ΕΦΑΠΤΕΤΑΙ με την Κυπριακή ΑΟΖ οπότε η πρόσφατη οριοθέτιση της ΑΟΖ μεταξύ της Τουρκίας και της Λιβύης θα είναι νόμιμη και έτσι η Ελλάδα θα έχει απωλέσει για μια άλλη φορά και άλλη ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!!. Πρώτα πρέπει να κατοικηθούν τα νησάκια: Στρογγύλη και Μεγίστη του συμπλέγματος του Καστελόριζου και ύστερα στο κατάλληλο χρόνο η Ελλάδα να προσφύγει στο ΔΔΧ!!!).
4) Στο μεταναστευτικό η Κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη κάνει μια από τα ίδια και χειρότερα ακόμη απ΄ότι έκανε η Κυβέρνηση του Τσίπρα!!!
Παρά ταύτα όμως, σήμερα που ο Πρωθυπουργός της χώρας μας στις 9 μ.μ ώρα Ελλάδας συναντιέται με τον Πλανητάρχη κ. Τραμπ, ως Έλληνας πολίτης που αγαπώ την Ελλάδα μέχρι αυτοθυσίας, βρίσκομαι στο πλευρό του και εύχομαι και προσεύχομαι να τον φωτίσει ο Τριαδικός Θεός για να πείσει τον ηγέτη της υπερδύναμης Αμερικής, ότι το δίκαιο είναι με το μέρος της Ελλάδας και να γυρίσει ο Πρωθυπουργός κ. Μητσοτάκης πίσω στη χώρα μας, θριαμβευτής και με πολλά πολλά δώρα!!!

KΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΣΟΚΑΣ

loading...