«Ιερή» κατακραυγή για το μεταναστευτικό! «Τυφώνας» ο παπα-Χρήστος για Ερντογάν, ΜΚΟ, μπίζνες

Κλήρος και λαός έστειλαν ηχηρό μήνυμα για το μεταναστευτικό από την Καλλονή σε πρόσφατη κινητοποίηση.

Το βίντεο που ήρθε στην δημοσιότητα είναι αποκαλυπτικό!

«Η πλάνη και η αίρεση δεν μπορούν να νικήσουν την αλήθεια» κραύγασε ο συγκλονιστικός π. Χρήστος, εφημέριος του Μανταμάδου και κατήγγειλε πως «αρκετοί οικονόμησαν μαύρο χρήμα. Βουλιάξαμε τον τόπο μας. Είμαι και είμαστε ενάντιοι σε κάθε νέα δομή.»

«Δεν θέλουμε να καταντήσουμε αυτόν τον τόπο αποθήκες ψυχών» είπε και χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα για τον Ερντογάν και την στάση του στο μεταναστευτικό.

«Ο διάβολος Ερντογάν δεν θα άφηνε τις ΜΚΟ να αλωνίσουν το χρήμα μέσα από τα χέρια του» τόνισε ο λεβεντόπαπας π. Χρήστος.

Μίλησε για «φαγοπότι» στις ΜΚΟ, «εξαγόρασαν ανθρώπους και επιχειρήσεις. Δίχασαν και διχάζουν την κοινωνία μας με το χρήμα» είπε και αναζήτησε το κράτος και τους μηχανισμούς του.

«Δεν άνοιγαν στόματα να αντιδράσουν γιατί τους το έκλεινε το χρήμα» είπε υπό χειροκροτήματα και επευφημίες.

Ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Γερμανίας με εξ απορρήτου έγγραφο προς ΜΚΟ ήθελε αν απορροφήσει όλους τους Σύριους πρόσφυγες χωρίς να ταυτοποιηθούν και να πάρουν την πράσινη κάρτα. Κι έτσι τους πήρε και τους έβαλε να δουλεύουν σαν είλωτες» κατήγγειλε.

Κατέληξε λέγοντας πως πρέπει να παλέψουμε για το έθνος μας «γιατί το σχέδιο του Ισλάμ με δόλιες και σατανικές κινήσεις ονειρεύεται να μας κάνει μειονότητα μέσα στην ίδια μας την χώρα»

«Έ όχι λοιπόν δεν θα το επιστρέψουμε» κραύγασε!!!

loading...