Φήμες θέλουν ότι η Διαστημική Δύναμη του Τραμπ ετοιμάζεται να πλησιάσει τον Νιμπίρου με ένα διαστημόπλοιο πέρα από κάθε φαντασία

Γράφει ο Σπύρος Μακρής
Μοιάζει βγαλμένο κατευθείαν από σενάριο επιστημονική φαντασίας, όμως, φήμες θέλουν πως η Space Force του Τραμπ, δεν είναι τυχαία και σκοπό έχει να αντιμετωπίσει τον Νιμπίρου – αν χρειαστεί – αλλά κυρίως να τον προσεγγίσει ειρηνικά και να καταλάβει τους σκοπούς του.

Από τότε που ο Πρόεδρος Trump ανακοίνωσε την πρόθεσή του να δημιουργήσει ένα 6 ου κλάδου των Ηνωμένων Πολιτειών στρατιωτικών, την λεγόμενη Space Force, μηχανικοί της NASA εργάζονται ακούραστα για την κατασκευή ενός διαγαλαξιακού διαστημόπλοιου που φέρεται να βασίζεται σε αντιβαρυτική γεννήτρια που στρεβλώνει τον ιστό του χωροχρόνου.

Αυτός ο μη γραμμικός τρόπος μεταφοράς επιτρέπει την γρήγορη μετακίνηση μεταξύ δύο σημείων χωρίς να παραβιάζεται η Νευτώνεια φυσική ή η Ειδική Θεωρία της Σχετικότητας του Αϊνστάιν.

Η συζήτηση σχετικά με αυτή τη μέθοδο μεταφοράς δεν είναι κάτι καινούργιο καθώς παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το 1989 από τον Bob Lazar, έναν φυσικό με αμφισβητήσιμα διαπιστευτήρια που ισχυρίστηκε ότι εργάστηκε για σύντομο χρονικό διάστημα στο τμήμα S-4, μια απόλυτα μυστική θυγατρική της Nellis Airforce Base (Area- 51) στη Νεβάδα.

Εκεί, ο Lazar είπε ότι εργάστηκε σε ένα εξαιρετικά υψηλής διαβάθμισης έργο που αφορούσε την αντίστροφη μηχανική ως ένα σύστημα προώθησης σκαφών.

Η εξήγηση του για ένα σκάφος που δημιουργεί ένα κύμα βαρύτητας που επιτρέπει την πτήση και αποφεύγει τη φυσική ανίχνευση με την κάμψη του φωτός γύρω του, ταιριάζει με ένα διαστημόπλοιο το οποίο η Space Force, φημολογείται ότι σκοπεύει να στείλει στον Nibiru. Εάν είναι αλήθεια, οι ισχυρισμοί του Λαζάρ θα δικαιωθούν.

Σύμφωνα με ανεπίσημες πηγές, ο Πρόεδρος Trump ανησυχεί βαθύτατα για τον Νιμπίρου και θέλει να επιβεβαιώσει εάν υπάρχει απειλή από αυτόν ή/και σε τι κινδύνους μπορεί να θέσει τη Γη. Μάλιστα, μαζί του αναρωτιόμαστε κι εμείς για το ποιοι είναι οι “Πειρατές του Διαστήματος” που περιμένει γερουσιαστής για τη δημιουργία της Space Force…

Ο Droegemeier και ο διαχειριστής της NASA, Jim Bridenstine, φέρεται να δήλωσαν στον Trump ότι το σύστημα Nibiru φαίνεται ότι έχει σταματήσει στο διάστημα. Είπαν ότι η οπτική προβολή και η ανάλυση ραδιοσυχνότητας παρείχαν αδιευκρίνιστες απαντήσεις και ότι χρειάζεται επανδρωμένο ταξίδι στο σύστημα Nibiru για να καθορίσουν τις προθέσεις του και πως να αποφύγουν ένα πιθανό ανείπωτο χάος στον πλανήτη μας

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Trump παρέδωσε σε ειδικούς ένα δομημένο σχέδιο που περιελάμβανε ονόματα τριών αστροναυτών που έχει επιλέξει για την αποστολή και δήλωσε ότι το διαστημόπλοιο προς το σύστημα Nibiru θα δρομολογηθεί από το τρίτο τρίμηνο του 2020.

Το διαστημόπλοιο αναμένεται να πραγματοποιήσει ένα ταξίδι 160 εκατομμυρίων μιλίων σε λιγότερο από 16 ώρες, ορόσημο για αστρονομικά ταξίδια.

Αν οι πληροφορίες είναι ακριβείς, οι ΗΠΑ φαίνεται να διαθέτουν τώρα ένα εξωγήινης έμπνευσης διαστημικό όχημα για το οποίο, όμως, κανείς δεν είναι βέβαιος για την επιτυχία της αποστολής, όχι μόνο για την πορεία του σε τέτοιες τεράστιες αποστάσεις, αλλά και για την πορεία των πιθανών διαπραγματεύσεων με τον Νιμπίρου, εφόσον καταφέρει να φτάσει έως εκεί.

diadrastika.com

loading...