Να τι ψηφίζουμε: Ο Αλέξης Γεωργούλης για τη συμμετοχή του σε ριάλιτι: «Είναι από τις καλύτερες εκπομπές και είναι για όλη την οικογένεια»

Στην κριτική που δέχεται για την συμμετοχή του στο επιτυχημένο σόου του ΑΝΤ1 «Your Face Sounds Familiar» απάντησε μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Γεωργούλης. Αναφέρθηκε τόσο  στην αποδοχή της επιλογής του από την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στην «ποιότητα» του σόου στο οποίο θα συμμετέχει.

Όπως είπε εκλέχθηκε ευρωβουλευτής ως ηθοποιός και τόνισε ότι οι δυο στους τρεις ευρωβουλευτές ασκούν παράλληλα το επάγγελμά τους.

Ο Αλέξης Γεωργούλης, ξεκαθάρισε ακόμα, ότι στην ευρωομάδα δεν υπήρχε κανένα θέμα για την συμμετοχή του στο σόου, ενώ όπως είπε δεν είχε και καμία ενόχληση από την ηγεσία του κόμματος.

Επίσης, τόνισε ότι στόχος του με την εκλογή του στην ευρωβουλή ήταν να ασχοληθεί με τον πολιτισμό και την τέχνη. Όπως σημείωσε τα θέματα της τέχνης και του πολιτισμού έρχονται σε δεύτερη μοίρα, παρά το γεγονός ότι είναι ένας καταλύτης που μπορεί να φέρει λύσεις σε πολλά θέματα.

Σχετικά με το «Your Face Sounds Familiar» αποκάλυψε ότι το σόου αναμένεται να ξεκινήσει αρχές με μέσα Φλεβάρη, ενώ ανέφερε ότι από την κριτική επιτροπή αποχώρησε η Μιμή Ντενίση και στην θέση της έρχεται η Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

«Είναι από τις καλύτερες εκπομπές, κρατάει ένα επίπεδο και είναι για όλη την οικογένεια», είπε σχολιάζοντας το σόου του ΑΝΤ1 ο Αλέξης Γεωργούλης.

loading...