ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ «ΧΑΜΕΝΟΥΣ»!


ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΡΑΜΠ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ
«Και αν χάσετε;» - «Δεν θα χάσουμε» Και αν ο Τραμπ εννοούσε νησιά (μη γένοιτο) τι γίνεται; ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ « οι τούρκοι θα πειράξουν
δυο νησιά μας»

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μετά το Λιβυκό έρχεται το Κουρδικό και το ΑΙΓΑΙΟ ;
Οι στιγμές δεν είναι κρίσιμες , ούτε δραματικές αλλά τραγικές για τα Ελληνικά συμφέροντα.

Μια πιθανή όπως φαίνεται συμφωνία μεταξύ των αντιμαχόμενων παρατάξεων στην σπαρασσόμενη Λιβύη νομιμοποιεί την παράνομη συμφωνία Λιβύης- τουρκίας για την οριοθέτηση ΑΟΖ εξ αιτίας της οποίας η Ελλάδα θα μπει σε απίθανες περιπέτειες;


Στο Λιβυκό και στα ενεργειακά της Αν. Μεσογείου μήπως λειτουργεί η αντιπαροχή για την ίδρυση Κουρδικού κράτους;
Πραγματικά είναι απίστευτο αυτό που γίνεται στην επικαιρότητα, προφητείες που διαβάσαμε τα προηγούμενα χρόνια με ειδήσεις της στιγμής συμπλέκονται , παραλληλίζονται και δεν αντικρούονται.


« Την Κυριακή η Διάσκεψη του Βερολίνου για την Λιβύη χωρίς την Ελλάδα- Η Τουρκία θα ΄ναι εκεί.

«Υπάρχει τέτοιος σχεδιασμός για την ερχόμενη Κυριακή, αλλά σήμερα δεν μπορώ να κάνω επίσημη ανακοίνωση γι’ αυτό», δήλωσε ο Στέφεν Ζάιμπερτ απαντώντας σε ερωτήσεις σχετικά με τουρκικά δημοσιεύματα που θέλουν τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν να μεταβαίνει στο Βερολίνο για την Διάσκεψη στις 19 Ιανουαρίου.»

« Όπως αναφέρει η «Εστία», πίσω από τις κλειστές πόρτες ο Ελληνας πρωθυπουργός εξήγησε στον πρόεδρο των ΗΠΑ τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει στην ασφάλεια και τη σταθερότητα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη τυχόν προκλητική ενέργεια της Τουρκίας στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έκανε λόγο για «θερμό επεισόδιο» μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, ωστόσο, όπως αναφέρει η εφημερίδα, εξήγησε πως η χώρα μας θα αντιδράσει σε περίπτωση που αμφισβητηθούν τα κυριαρχικά της δικαιώματα.

«Κι αν χάσετε;», ρώτησε χαρακτηριστικά σε εκείνο το σημείο τον Ελληνα πρωθυπουργό ο Ντόναλντ Τραμπ, σύμφωνα με την «Εστία». «Δεν θα χάσουμε, κ. πρόεδρε», ήταν η απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.»

«Όταν θα δούμε η Ελλάδα να παίρνει την πρεσβεία της από την Τουρκία και η Τουρκία την πρεσβεία της από την Ελλάδα, τότε θα πρέπει να πούμε: «Ταις πρεσβείαις της Θεοτόκου, Σώτερ σώσον ημάς». «Θα γίνει σύγκρουση στο Αιγαίο. Εμείς δεν θα πάθουμε μεγάλο κακό».

«Το πολύ κάνα – δυο νησιά να πειράξουν οι Tούρκοι», «εμάς θα μας πιάσει πείνα. Θα πεινάσει η Ελλάδα. Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, θα πούμε το ψωμί ψωμάκι».ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑloading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :