Η Ελλάδα το 2055 , ο στόχος του σχεδίου- «ΦΑΛΑΓΓΑ» η Ελληνική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται . Η αδιανόητη 5η φάση κι ο ρόλος της Ρωσίας .

Έχω την τιμή να μου έχει ανατεθεί η δημοσίευση ( κυρίως μέσω e-mail στα γνωστά σας πλέον sites και εφημερίδες ) πράξεων και αποφάσεων μιας ¨μυστικής¨ συμφωνίας δυνάμεων του Ελληνισμού που αποφάσισε – χωρίς καμία απολύτως ιδιοτέλεια – να παρέμβει στην πραγματικότητα της εποχής μας .

Όχι , δεν έχει καμία σχέση με την ΟΜΑΔΑ «Ε» , που θα θέλαμε να «ενεργοποιηθεί » στο γεωπολιτικό πεδίο .

Με αφορμή την αντικατάστασή μου από διαχειριστή των γνωστών σας e-mails ( για προσωπικούς λόγους ) έχω την άδεια να σας πως ελεύθερα αυτά που θα σας κάνουν το λιγότερο , να ανατριχιάσετε από δέος.

Καταρχήν , μερικές αποδείξεις ότι το σχέδιο «ΦΑΛΑΓΓΑ» η Ελληνική αυτοκρατορία αντεπιτίθεται , ΥΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ κατά γράμμα .

Θα διαπιστώσετε – αν δεν το έχετε ήδη – ότι η ΕΕ χάνει τα Βαλκάνια εξαιτίας της συμφωνίας των Πρεσπών , όπερ σημαίνει ότι αλλάζουν άρδην οι γεωπολιτικές συνθήκες που στήριξαν την απαράδεκτη αυτή συμφωνία που συνιστά προσβολή του Ελληνισμού , γεγονός που την καθιστά μπακαλόχαρτο , ότι το Σχέδιο μετατροπής της Κων/πολης σε αυτόνομο κρατίδιο με την αρχική ονομασία «Εcumenopolis» είναι περισσότερο από αισθητό , γεγονός που τρελαίνει την Τουρκιά η οποία , έπεσε σε μια μεγάλη παγίδα ( όπως είχε ανακοινωθεί πριν συμβεί ) που δεν είναι άλλη , από την εμπλοκή της στην Λιβύη . Όλο αυτό έτσι που συμβαίνει σήμερα με την Τουρκία θα καταλήξει στην εκδίωξη των Τουρκικών δυνάμεων από τα κατεχόμενα της Κύπρου – αναζητήστε τις σχετικές ανακοινώσεις και των σχεδιασμό της Ομάδας -και δείτε το να συμβαίνει βήμα-βήμα .

H ένωση ( αρχικά διοικητικά ) της Βόρειας Ηπείρου με την Ελλάδα και η 4η φάση του σχεδίου μόλις ξεκίνησε να υλοποιείται . Σήμερα 10 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 3:00 μ.μ. – 9:00 μ.μ. στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων Αθηνών (ΛΑΕΔ) (Ρηγίλλης 1, Αθήνα ) , ξεκινάει ένα προσυνέδριο με θέμα «Βόρειος Ήπειρος – Ώρα Μηδέν» και ενεργοποιείται το πεδίο εκκίνησης γεγονότων που θα σας αφήσουν … «με το στόμα ανοικτό »

Η 5η φάση όμως του σχεδίου ξεπερνάει κάθε φαντασία και δείχνει μια εικόνα του κόσμου μας και της Ελλάδας σε 35-40 χρόνια , παρά τις δυσοίωνες προβλέψεις των καταστροφολόγων και των ανθελλήνων που εξυπηρετούν τα σχέδια όσων καλλιεργούν την εθνική μας ηττοπάθεια .

Ιδού μια περίληψη της φάσης αυτής .

Ο Επόμενος Οικουμενικός Πατριάρχης θα είναι Ρώσος. Πρέπει πλέον να είναι . Ήδη μεταξύ του Φαναριού και της Ελληνορθόδοξης Αρχιεπισκοπής των ΗΠΑ υπάρχουν μεγάλες αντιπαραθέσεις που ευνοούν αυτήν την εξέλιξη. Τυχαίο;

Γιατί πρέπει να είναι Ρώσος ; Μόνο η Ρωσία μπορεί να προστατέψει την ύπαρξη της Ορθοδοξίας και την παραδοσιακή Ελληνο-ορθοδοξία. Το γεωπολιτικό αυτό χαρτί της Ρωσίας , της επιτρέπει να επεκτείνεται γεωπολιτικά , όπου υπάρχουν Ορθόδοξοι λαοί . Καταλάβατε γιατί βάλλεται από πολλές μεριές η Ελληνο-ορθοδοξία !

Εδώ ξεκινάει η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ παγίδα της Τουρκίας στην οποία , ήδη , έχει πέσει μέσα .

Συνεχίζεται !!!

Ο διαχειριστής του δικτύου ενημέρωσης της

ΟΜΑΔΑΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

loading...