Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΙΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΟ 2013 ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ

 ΜΟΝΑΧΟΣ Β. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ:«ΘΑ ΠΕΙΝΑΣΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΑ»

«Τα λόγια αυτά του Κυρίου ειπώθηκαν το 2013, στις 5 Ιουλίου 2015 δημοσιεύθηκαν. Προφητείες όπως η προδοσία του Πατριάρχη, των Ιεραρχών
της Ελλαδικής Εκκλησίας και το σύμφωνο ομοφυλοφιλίας εκπληρώθηκαν μετά από έναν χρόνο.

 Ο Κύριος προειδοποιεί για πολλά δεινά, αλλά φέρνει και την ελπίδα της Αναστάσεως της πατρίδος».

Μοναχός Μονής Βορειοδυτικής Ελλάδος

-Θα κλείσουν τα σύνορα Ελλάδας από Εμένα! Όχι από τους άλλους. Θα κλείσουν για να μην χαλάσει ο πυρήνας.

-Ό,τι ακούτε από όλους Μας, είναι από την ίδια πηγή: Πατήρ – Υιός και Άγιον Πνεύμα!

-Το λέω ατράνταχτα! Εσείς οι δικοί μου (το ιερατείο), πρώτα θα με προδώσετε! Θυμηθείτε 2.000 χρόνια πριν: “Νίπτω τας χείρας μου” είπαν. Έτσι θα πουν και τώρα οι παγκοσμιοποιητές. Έτσι θα γίνουν. Έχετε μπει στον δρόμο!

-Ισχύουν τα πάντα που σας είπα, ότι θα γίνουν, αλλά ισχύει και ο Λόγος Μου. Θα υποφέρετε, θα πεινάσετε. Σας είχα πει παλαιότερα, ότι η πίστη θα περάσει από το στομάχι. Εσείς, οι άνθρωποι μου, πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά σε όλον τον κόσμο και να μην διακρίνετε, εάν κάποιος είναι Ιεχωβάς ή ο,τιδήποτε άλλο!

-Πρέπει, αυτό που θέλουν να κάνουν αυτοί με την παγκοσμιοποίηση, να το κάνετε εσείς με την Χριστοποίηση του κόσμου, για να μάθουν ποιος είναι ο Χριστός, η Παναγία, να μάθουν για τον Ουράνιο Πατέρα, το Άγιο Πνεύμα και την Αγία Τριάδα, να μάθουν τον βίο των Αγίων.

-Διότι καθένας με τα προβλήματα που περνάει, δεν θα καθήση να διαβάσει τους βίους των Αγίων ή τους Αγίους Πατέρες.

-Ήδη θα ξεχάσουν, ότι μέσα στα σπίτια τους έχουν την Καινή Διαθήκη. Την έχουν στις βιβλιοθήκες, σαν ένα διακοσμητικό βιβλίο, ώστε να λένε ότι: Είμαστε και εμείς Χριστιανοί και έχουμε την Καινή Διαθήκη!

-Διότι έτσι θα σας κάνουν με αυτά που τραβήξατε και τραβάτε.

-Ο κόσμος θα υποφέρη. Όμως σας υπόσχομαι, ότι την Ελλάδα θα την προστατεύσω. Θα γίνουν πράγματα, αλλά θα δείτε, ότι σε χρόνο μηδέν οι Έλληνες θα έχετε προστασία, όχι επειδή είστε οι καλύτεροι, αλλά επειδή δεν μπορώ να σβήσω τον πυρήνα.

-Από πού θα ξεκινήσει πάλι το φως; Από πού θα ξεκινήση να διαδοθή πάλι ο Χριστιανισμός; Αυτά θα τα ισοπεδώσουν αυτοί οι άχαροι, οι άπιστοι και οι αντίχριστοι, που έχουν αρχίσει χρόνια τώρα το έργο του εωσφόρου. Όμως, τώρα, βγήκαν στην επιφάνεια, όπως το λάδι πάνω στα λάχανα.

-Ήδη μέσα στις εκκλησίες, μερικοί νεοεποχίτες ιερείς, θα αρχίσουν να ελαττώνουν και τα μυστήρια. Θα πουν, δεν πειράζει: που δεν τήρησες τις νηστείες και έφαγες κι εχθές, έλα σήμερα να κοινωνήσεις. Δεν πειράζει εάν πήγες με άλλη γυναίκα, έλα εδώ!

Και όπως τότε με τον Πάπα, θα σας δίνουν συγχωροχάρτια, γιατί ο Θεός συγχωρεί. Ναι ο Θεός συγχωρεί, διότι είναι εύσπλαχνος και όχι τιμωρός. Αλλά τι γίνεται με αυτούς που συγχωρούν εν ονόματι του Θεού; Εν ονόματι ποίου Θεού θα συγχωρούν τον κόσμο αυτοί;

-Θυμηθείτε! Θα τα εννοήσετε και εσείς οι ίδιοι όλα αυτά με τον ψευδοπροφήτη τον Πάπα, και με την κεφαλή σας (εννοεί τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο) που θα με προδώσει και θα με δώσει στα χέρια εκείνου.

Η κατάσταση θα ομοιάζει με ένα κοπάδι προβάτων που βρίσκεται στην άκρη ενός γκρεμού. Αν πέσει το ένα πρόβατο στον γκρεμό, ακολουθούν το ένα το άλλο και τα άλλα πρόβατα.

-Οι δύο ή τρεις κεφαλές, πρώτα εσείς θα με προδώσετε, οι Ιεράρχες! (το ζούμε)

-Όμως, όπως ο Πατέρας Μου, έτσι και Εγώ, γνωρίζω τι θα γίνει στην Ελλάδα και κρατάω τον λόγο Μου.

-Γνωρίζω πολύ καλά, ότι θέλουν να καταστρέψουν την χώρα Μου! Σας το λέω, όμως, για πολλοστή φορά: Αυτή είναι η χώρα Μου. Δεν πρόκειται να μπει αγκάθι στο πόδι σας και μέσα στην οικογένεια σας (εννοεί τους πιστούς).

-Αυτοί (οι παγκοσμιοποιητές) δεν έχουν ανάγκη από χρήματα. Έχουν, μεγάλη ανάγκη, να καταστρέψουν ψυχές.

-Θέλουν να καταστρέψουν το στράτευμα του Πατέρα Μου. Το δικό Μου στράτευμα!

-Με όλα αυτά που έρχονται σε εσάς, μην φοβηθείτε! Απλώς ανοίξτε το μυαλό σας και τα μάτια σας, ώστε να είστε έτοιμοι, γι’ αυτά που έρχονται. Εγώ, δεν θα σας εγκαταλείψω, δεν θα σας αφήσω στην ερημιά, για να σας ξεσχίσουν τα τσακάλια.

-Αυτοί θα κάνουν την δουλειά τους, γιατί πρέπει να κλείση ο κύκλος και να ξανασφραγιστούν για άπειρα πλέον χρόνια, οι δυνάμεις του κακού. Πρέπει να τελειώσουν εδώ, πρέπει να ξεντροπιασθούν και ο κόσμος να μην τους πιστέψει πλέον.

-Για ποια πείνα μιλάμε; Για τι πείνα μιλάμε και για τι κρίση όταν έχετε υπερπαραγωγή; Μιλάτε για πείνα ή για “πεινασμένους” που θέλουν να σας πιουν το αίμα, να σας καταβροχθίσουν, να σας κατασπαράξουν και να σας εξοντώσουν, επειδή είστε Χριστιανοί και επειδή πιστεύετε ορθά στον Άγιο Πατέρα, σε Εμένα και στο Άγιο Πνεύμα, δηλαδή στην Αγία Τριάδα;

-Όταν πιστεύετε ορθά σε Εμένα, δεν πρόκειται να σας αφήσουν όρθιους.

-Τα είπα όλα αυτά με ορμή και αγανάκτηση, γι’ αυτά που έρχονται και γι’ αυτά που θα γίνουν. Αλλά σας λέω και πάλι και σας υπόσχομαι, ότι δεν θα σας αφήσω.

Να μην φοβηθείτε!

Δεν πρόκειται να σας εγκαταλείψω, αν εσείς δεν με παρατήσετε!

Θα γίνουν πολλά.

Θα έλθει καιρός, που και την τελευταία στιγμή, όλοι θα θέλουν να γίνουν Έλληνες αλλά δεν θα προφθάσουν.

Ακούγεται λίγο απίστευτο αυτό, αλλά είναι αλήθεια. Οι Αμερικανοί θα έλθουν να αγοράσουν 1 κόκκο σίτου για 20 δολάρια. Αλλά θα προηγηθούν άλλα πολλά πρώτα. Τον χρόνο τον γνωρίζει ο Πατέρας Μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...