Ποια 2000 που δίνει ο Μητσοτάκης για κάθε παιδί; Δείτε πόσα θα δώσει επιχειρηματίας στους εργαζομένους τους για να αποκτήσουν παιδιά.

Η Γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος και ο ιδιοκτήτης Δημήτρης Σαράντης δίνουν το παράδειγμα και το κίνητρο στους εργαζομένους για να κάνουν παιδιά. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποίησε η βιομηχανία τροφίμων, ανακοίνωσε στους εργαζομένους ότι θα τους δοθεί μπόνους ύψους 1,2 εκ. ευρώ ως επιβράβευση των προσπαθειών τους στην επίτευξη των εταιρικών στόχων.

Εκτός από αυτό όμως, η εταιρεία με στόχο την αύξηση της γεννητικότητας μεταξύ των οικογενειών των εργαζομένων, αποφάσισε να μοιράσει κονδύλι 300.000€ για τους εργαζόμενους που αποκτούν παιδιά αλλά και για αυτούς που ήδη έχουν.

Στην ίδια εκδήλωση, η διοίκηση της εταιρείας απένειμε τιμητικές πλακέτες και χρηματικά βραβεία ύψους 150.000€ σε 25 κτηνοτρόφους- προμηθευτές της που διακρίθηκαν στην παραγωγή γάλακτος, με βάση ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΛΟΓΑΚ η ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΕΙΑ Α.Ε. αποτελεί τον μεγαλύτερο εισκομιστή ποσοτήτων Ελληνικού γάλακτος το οποίο συλλέγει καθημερινά από 1.700 Έλληνες παραγωγούς.

loading...