Βραζιλία: Η σοκαριστική στιγμή της κατάρρευσης τραγουδιστής της κάντρι on stage – Πέθανε από καρδιακή προσβολή

Ο 58χρονος Ζουλιάνο Σέζαρ καταρρέει ενώ ερμηνεύει ένα από τα τραγούδια του
Σοκ προκάλεσε στους θεατές παράστασης με κάντρι στη Βραζιλία όταν ο 58χρονος τραγουδιστής Ζουλιάνο Σέζαρ κατέρρευσε μπροστά στα μάτια τους καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή.

Τη στιγμή της κατάρρευσης του άτυχου τραγουδιστή κατέγραψε ένας από τους θεατές με τον 58χρονο τραγουδιστή να φαίνεται αρχικά να τραγουδά χωρίς πρόβλημα όταν ξαφνικά λυγίζει και, τελικά, πέφτει πάνω στη σκηνή.

«Αυτό είναι το πιο θλιβερό νέο που είχαμε ποτέ. Ο Ζουλιάνο Σέζαρ υπέστη καρδιοαναπνευστική ανακοπή ενώ έπαιζε στο Ουνιφλόρ στην Παρανά», , ανέφερε η εταιρεία παραγωγής Explosion Music με ανάρτηση στο Facebook.
Το τραγικό περιστατικό συνέβη σε μουσική σκηνή τα ξημερώματα της Τρίτης.
Ο θάνατος του προκάλεσε μεγάλη ταραχή στους οπαδούς του Σερτανέχο, του δημοφιλέστερου μουσικού είδους της χώρας, με τις συναυλίες των μεγαλύτερων αστεριών της μουσικής αυτής να προσελκύουν δεκάδες χιλιάδες θαυμαστές.
«Αναπαύσου εν ειρήνη, καουμπόη», είπε μεταξύ άλλων μουσικών, ο Σοροκάμπα, ένας από τους πιο εμβληματικούς τραγουδιστές του Σερτανέχο.
Στην 30χρονη καριέρα του, ο Ζουλιάνο Σέζαρ ηχογράφησε μια δωδεκάδα δίσκους και βραβεύτηκε το 2004 με το Grammy Latino στην κατηγορία για «το καλύτερο ρομαντικό άλμπουμ».

loading...