Τραγωδία: Σκότωσε την αδελφή του επειδή τον μπλόκαρε στο Facebook

Άντρας πυροβόλησε την αδελφή επειδή τον μπλόκαρε στο Facebook, ενώ αυτή κράτουσε αγκαλιά τον μικρό της γιο.

Ένας 27χρονος κατηγορείται για φόνο δευτέρου βαθμού, καθώς την Ημέρα των Ευχαριστιών, την ετήσια παραδοσιακή γιορτή που γίνεται στη Βόρεια Αμερική, πυροβόλησε και σκότωσε την αδελφή του.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 3.15 την περασμένη Πέμπτη το κατά τόπον αστυνομικό τμήμα έλαβε δύο κλήσεις οι οποίες ανέφεραν ότι μια γυναίκα πυροβολήθηκε. Το πρώτο τηλεφώνημα το είχε κάνει ο θείος του θύματος, ενώ η δεύτερη κλήση είχε γίνει από τη γιαγιά του.

Οι αστυνομικές αρχές, όταν έφτασαν στο σημείο, βρήκαν τη γυναίκα νεκρή, καθώς είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. Άμεσα μεταφέρθηκε στο τοπικό νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Η γιαγιά του 27χρονου δράστη περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς συνέβη το τραγικό περιστατικό. Σύμφωνα με όσα τους είπε, η 23χρονη καθόταν σε μια καρέκλα κρατώντας αγκαλιά το ενός έτους παιδί της, όταν εμφανίστηκε ο δράστης, αναστατωμένος με την απόφαση της αδερφής του να τον «μπλοκάρει» στο Facebook.

Ξαφνικά ο άνδρας έβγαλε ένα όπλο και την πυροβόλησε στο κεφάλι, ενώ φέρεται να είπε στην γιαγιά του να μην καλέσει την αστυνομία γιατί δεν ήθελε να πυροβολήσει.

Στον φερόμενο ως δολοφόνο έχουν απαγγελθεί κατηγορίες, ενώ κρατείται με την εγγύηση να έχει οριστεί στα 50.000 δολάρια.

loading...