Όταν τα «EXOCET MM-38» έβαζαν φωτιά στο Κρητικό …Μήπως ήρθε ο καιρός να βγουν ξανά Νότια; ;

Χαλασμός Κόσμου …Έβαλαν φωτιά το Πέλαγος ανοιχτά της Σούδας η Αρμάδα του ΠΝ ενώ τα τα Τσακάλια της ΠΑ των Φονικών F-16 με τους «MAVERICK» έμειναν στο ανέμενε, αφού οι βολές του Ναυτικού βύθισαν το ρυμουλκό στόχο ,από αλάργα οι Μεμέτηδες γιατί ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια και η φωτιά απο τους EXOCET MM-38 πάει τρεχάτη !!

Εκπαιδευτικές βολές Κ/Β στο ΠΒΚ (ΠΝ & ΠΑ)
Την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015, στο πλαίσιο επιχειρησιακής εκπαίδευσης, εκτελέστηκαν οι παρακάτω βολές στο Πεδίο Βολής Κρήτης (ΠΒΚ):
6 Κατευθυνόμενα βλήματα EXOCET MM-38 από ΤΠΚ
6 Κατευθυνόμενα βλήματα PENGUIN MK2-MOD3 από ΤΠΚ
1 Κατευθυνόμενο βλήμα SEA SPARROW από Φ/Γ
2 Κατευθυνόμενα βλήματα MAVERICK από 2 F-16 τα οποία τελικά αποχώρησαν απο την Περιοχή Βολών του ΠΒΚ χωρίς να τα ρίξουν γιατί ο Στόχος (το Ρυμουλκό Πλοίο )βυθίστηκε!

Σύνολο 13 Κ/Β Βλήματα που έβαλαν φωτιά στο Πέλαγος …Απίστευτο για τα σημερινά δεδομένα που κατατάσσουν το Πολεμικό Ναυτικό στην 6η θέση ,από τα Ισχυρότερα Ναυτικά του Κόσμου.
Τα επισημάνουμε ότι πρώτα τον Στόχο τον χτύπησαν οι EXOCET MM-38 που έσπειραν και φωτιά στο Σκάφος Στόχο! …Την ίδια ώρα χτύπησαν τα PENGUIN MK2-MOD3 που (ακολούθησαν) τη φωτιά που έσπειραν τα EXOCET MM-38 !
..Αυτά έγιναν εν μέσω μνημονίων το 2015!!
Μήπως σήμερα ήρθε ξανά ο καιρός να βγουν απο τις κρυψώνες & τα Εποχούμενα EXOCET MM-38 ώστε να βάλουν φωτιά στο Πέλαγος νότια της Κρήτης;

veteranos.gr

loading...