Βόμβες Παναγιωτόπουλου: «Το Πεντάγωνο δεν είναι περιστερώνας» – «Θα βγάλουμε και εμείς το δικό μας πιστόλι»

Αποκαλύψεις-βόμβα έκανε ο Έλληνας υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος, σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» του κ.Αυτιά.
Ο Μητσοτάκης κοίταξε στα ίσια τον Ερντογάν κατά την συνάντηση στο Λονδίνο, είπε ο υπουργός Άμυνας Παναγιωτόπουλος και πρόσθεσε ότι η Ελλάδα δεν υποχωρεί.

Μεταναστευτικό

20 φορές καλούμε την ακτοφυλακή σου και απαντάει την 1, είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός στον Τούρκο πρόεδρο.

Συμφωνία Λιβύης-Τουρκίας

Είναι απλά μια δήλωση προθέσεων των δύο πλευρών είπε ο Ν.Παναγιωτόπουλος.

Φύλαξη συνόρων

Εμπλοκή του υπουργείου Άμυνας. Εμπλοκή του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη. Σφραγίζουμε τον Έβρο, ενός των ημερών θα ανακοινωθεί το σχέδιο (αστυνομία, στρατός, τεχνητά μέσα επιτήρησης και περισσότερα αποτρεπτικά μέσα και κλειστοί χώροι για τους παράτυπους μετανάστες οι οποίοι αποτελούν και την πλειοψηφία).

Τουρκία προς Μητσοτάκη: “Αν η ελληνική ηγεσία, που δεν μπορεί να ξεχάσει ότι τη ρίξαμε στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Ανεξαρτησίας θέλει να έρθει αντιμέτωπη με την ιστορία, θα πρέπει πρώτα να κοιτάξει τη Συνθήκη της Λωζάνης”.

Η απάντηση του υπουργού Άμυνας: Ο υπουργός είπε ότι το ελληνικό Πεντάγωνο δεν είναι περιστερώνας και τόνισε ότι η Πολιτική ηγεσία υιοθετεί τις τελικές αποφάσεις και η στρατιωτική ηγεσία ακολουθεί τις αποφάσεις. Θα κάνουμε ότι πρέπει για να υπερασπιστούμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, είπε χαρακτηριστικά. Η ποντιακή γενοκτονία είναι υπαρκτή, είπε ο υπουργός παρακάτω.

Τι θα κάνει η Ελλάδα αν οι Τούρκοι στείλουν ερευνητικό πλοίο Νότια της Κρήτης

Τελικά πρέπει να ισχυροποιηθούμε γιατί η Τουρκία ακολουθεί το δίκαιο του ισχυρού. Επίσης δήλωσε ότι η Γαλλία είναι σύμμαχος της Ελλάδας.

Όταν καθίσουμε στο τραπέζι και ο άλλος μας βγάλει το πιστόλι στο τραπέζι, Θα βγάλουμε και εμείς το δικό μας πιστόλι και θα φροντίσουμε να είναι γεμάτο, είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

loading...