Κώστα  Δημ  Χρονόπουλου 
(Αρθρογράφου -Σχολιογράφου)

Τέτοιες, χριστουγεννιάτικες, χρονιάρες μέρες, συνηθίζεται να έχουν την τιμητική σφαγή τους ζωντανά όπως πχ η γαλοπούλα.
Όμως σε ετούτο τον τόπο των φαιδρολάγνων  κομματοπληγικών  όντων εξοντώνονται και τα γουρούνια , αδιακρίτως διακριτικών, ή χοιροστασίων.
Επιχειρείται μια … “χοιροσφαγία των …. ένστολων γουρουνιών” τα οποία -ως “μπάτσοι, γουρούνια δολοφόνοι” πρέπει να “θανατωθούν”.  Επιδεικνύεται μια δυσπερίγραπτη, γουρουνήσια συμπεριφορά από ορισμένους Εθνογονείς που επαναλαμβάνουν πεζοδρομιακά, περιθωριακά συνθήματα (Σ.Σ Συντροφικών πάντως προδιαγραφών) και αηδή τσιτάτα (!).
Μιλάμε για ανεπίτρεπτες, άτοπες γ ο υ ρ ο υ ν ι έ ς ανάγωγων και αχάριστων ατόμων  προς τους αστυνομικούς – οι οποίοι μάλιστα τους φρουρούν νυχθημερόν.
Συνειρμικά θυμήθηκα:
Ι.  “Όλα τα γουρούνια την ίδια μύτη έχουν” .
ΙΙ. “Σαπουνίζοντας γουρούνι -έστω ειδικής επιλογής /εκλογής- χάνεις κόπο και σαπούνι” ;
Βέβαια δεν αποκλείεται να αναγκαστούν τα κόμματα να είναι του λοιπού περισσότερο προσεκτικά στις επιλογές τους, αποφεύγοντας να “αγοράζουν /προσεταιρίζονται γουρούνι στο σακί”.
Κάποιοι θα εναντιωθούν και ενδέχεται να μου αντιτάξουν πως ” ο χοίρος -γενικά, αόριστα και … ακομμάτιστα- τη λάσπη κυνηγά”. Ή, ακόμη πως του χοίρου το μαλλί δεν γίνεται μετάξι”. Δίκιο θα έχουν, αφού στο δικό μας δημοκρατικό κακέκτυπο /Κ.Δ.Πολίτευμα, όλα επιτρέπονται.
Ιδίως οι (επίσημες) γουρούνιες !!!.
Μια ιδέα θα ήταν να επενδύσουμε σε εκτεταμένα -ανθρώπινα -χοιροστάσια, να βουτήξουμε όλοι μας μέσα εκεί και να ζούμε ευτυχισμένοι /γ ο υ ρ ο υ ν ο π ο ι η μ έ ν ο ι.
Όπως συνηθίζεται, πάντα θα υπάρχουν … αρωματισμένοι χοιροβοσκοί να μας φροντίζουν .  Η αποφορά /μπόχα από το χοιροστάσιο των σύγχρονων εκλεγμένων … Γουρουνολόγων θα πιστοποιεί πως είμαστε γνήσιοι απόγονοι Αρχαιοελλήνων και όχι Οθωμανών.

Μερικοί ( πολυπολιτισμένοι συνέλληνες) εμφανίζουν έντονη αποστροφή /απέχθεια προς τα γουρούνια, που προσομοιάζει με εκείνη των Μουσουλμάνων.

ΥΓ1.  Οι Αστυνομικοί – αντί να αντιδρούν και να μηνύουν – ας αδιαφορήσουν /αρνηθούν την φύλαξη των “χοιροκυνηγών ” εκπροσώπων μας.
Παράλληλα ας κηρύξουν μια πανελλαδική -λευκή, απεργία  3 ημερών και τότε θα δούμε τη δράση των πραγματικών δολοφόνων, καθώς και το ξεμπρόστιασμα  των ηθικών αυτουργών.

ΥΓ2.  Σας εύχομαι καλά Χριστούγεννα και χαρούμενο το 2020.

loading...