Δεν μετανιώνει η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κασιμάτη: «Γι’ αυτό είπα μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, με επιστολή της στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά, επιχειρεί να εξηγήσει την ανάρτησή της «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» στο Facebook.
Όπως αναφέρει η βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη, μεταχειρίστηκε μια «στερεοτυπική φράση, η οποία έχει καθιερωθεί στην ελληνική κοινωνία και ειδικότερα στις νεότερες γενιές».

Αυτό που προξενεί μεγάλη εντύπωση είναι πως η κυρία Κασιμάτη δηλώνει έκπληκτη για την  της Ένωσης Αστυνομικών, αφού όπως λέει χρησιμοποίησε τη φράση ως μέρος σκωπτικού σχολίου, «κατά την διάρκεια άσχετου διαλόγου για άλλο ζήτημα».

Στη μακροσκελή ανακοίνωσή της, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίνα Κασιμάτη εκφράζει τη λύπη της για την χρήση της φράσης «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι», η οποία όπως λέει δεν αντικατοπτρίζει τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την ΕΛ.ΑΣ.

Ωστόσο, η βουλευτής προχώρησε χαρακτηρίζοντας δυσανάλογη και άδικη την αντίδραση των αστυνομικών, καθώς μόλις πριν από λίγο καιρό υπέγραψε αναφορά στη Βουλή προς το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, υιοθετώντας και καταθέτοντας Ψήφισμα της Γενικής Συνέλευσης της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά με τα συνδικαλιστικά τους αιτήματά.

«Η πολύ πρόσφατη επικαιρότητα, με τα φαινόμενα υπερβάλλουσας βίας εκ μέρους συναδέλφων σας εναντίον πολιτών, ακόμα και σήμερα εναντίον νοσοκομειακών γιατρών, δείχνει ότι η υπόθεση του εκδημοκρατισμού της Αστυνομίας δεν έχει τελειώσει ή μπορεί και να πηγαίνει πολλά βήματα πίσω» αναφέρει στη συνέχεια η Νίνα Κασιμάτη που τονίζει πως θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τις «προοδευτικές της απόψεις».

loading...