ΦΕΥΓΕΙ Η ΓΗ ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ «ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΕΙΣΜΟ» ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!


ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΦΗΦΟ» ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΩΝ;

«Οι Άγγλοι μετάνιωσαν!»... «Εκατομμύρια Άγγλων διαδηλώνουν εναντίον του Brexit!»... «Μεγαλώνει η θέληση για παραμονή στην
Ευρωπαϊκή Ένωση»...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Η Κεντρική Επιτροπή αποφάσισε.
Επειδή ο λαός δεν συμφωνεί,
πρέπει να διορίσουμε έναν καινούριο λαό!»
Μπέρτολτ Μπρεχτ

«Οι Άγγλοι μετάνιωσαν!»...
«Εκατομμύρια Άγγλων διαδηλώνουν εναντίον του Brexit!»...

«Μεγαλώνει η θέληση για παραμονή στην Ευρωπαϊκή Ένωση»...

«Ο λαός δεν επιθυμεί έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση!»...

«Καταστροφή για την οικονομία της Αγγλίας το Brexit!»..

.«Οι δημοσκοπήσεις τρομοκρατούν τον Johnson!»...Piero Fassino, ιστορικό στέλεχος της ιταλικής κομμουνιστικής αριστεράς, υπουργός, ευρωβουλευτής, δήμαρχος του Τορίνο, σήμερα βουλευτής και εκφραστής της ευρωπαϊκής αριστεράς, 9 Ιούλη 2019:
«Η απόφαση του Jeremy Corbyn να ζητήσει νέο δημοψήφισμα για το Brexit, για την παραμονή της Μεγάλης Βρετανίας στην Ευρώπη, είναι σοφή επιλογή κι ανταποκρίνεται στα αισθήματα του αγγλικού λαού...»


Η προπαγάνδα των "αριστερών" και δεξιών ευρωπαϊστών του 4ου Ράιχ, αλλά και των αντίστοιχων στην Ελλάδα... συγκρούστηκε με την πραγματικότητα.

Τι περίεργο φαινόμενο μας καταλαμβάνει και στην αποικία Ελλάδα, τόσο στην αριστερά όσο και στη δεξιά... -ακόμη προσπαθούν ορισμένοι να κατανοήσουν, για παράδειγμα την κυρία Λιάνα Κανέλλη (ΚΚΕ) στο ραδιοσταθμό του κυρίου Χατζηνικολάου, ν' ανησυχεί κι αυτή για την άνοδο του εθνικισμού ενόψει των εκλογών στη Μ. Βρετανία-, αλλά και ΟΛΩΝ των οικονομολόγων αναλυτών, πανεπιστημιακών και σια για το Brexit.
Μοναδικές και φωτεινές εξαιρέσεις ο... Θύμιος Παπανικολάου στο περιοδικό "Ρεσάλτο"[Βλέπε σε: Εκλογές Βρετανίας: Δημοψήφισμα ΥΠΕΡ του Brexit]

κι η Ιωάννα Υψηλάντη που σχολιάζει:

«Και τώρα, ας αρχίσουμε τις αποστολές κωλόχαρτου, φαρμάκων και γκαζιού, στον δοκιμαζόμενο λαό της Αγγλίας, που χτυπάει το κεφάλι του, για τον θρίαμβο του Brexit!😂😂😂

Περιμένουμε από τα εγχώρια παπαγαλάκια να μας ενημερώσουν, για την καταστροφή της οικονομίας της Βρετανίας και την "ραγδαία πτώση της στερλίνας".
Πού χάθηκαν οι....σοφοί αναλυτές μας;».

Τον Ιούλη του 2019, είχαμε σημειώσει τα σημερινά αυτονόητα για τον ιό του "Συνδρόμου Τσίπρα" στην αγγλική "αριστερά" [Βλέπε σε: "Syrizafication" Κόρμπιν: έτσι λειτουργεί ο καπιταλισμός των τραπεζιτών!].

Μπορεί να μην είναι αρεστή η θριαμβευτική νίκη του φιλελεύθερου συντηρητικού Boris Johnson, αλλά σε επίπεδο θεωρητικολογίας, σε κοσμοπολίτικα σαλόνια της αριστεράς των τραπεζιτών.

Όμως, είναι νίκη του λαού της Βρετανίας που υποφέρει από στη γερμανική Ευρώπη. Έτσι, ας την καλωσορίσουμε ως μια λαϊκή νίκη, γιατί είναι νίκη του Brexit που αγνόησαν ότι το αποφάσισε ο λαός σε Δημοψήφισμα, και που σημαίνει:

1).Προοπτική ανάκτησης της εθνικής κυριαρχίας ως βάση για την επανασυνειδητοποίηση της εθνικής οικονομίας

2).Εκπληκτικό παράδειγμα για όλους τους λαούς της Ευρώπης, καθώς αποτελεί μια απτή απόδειξη ότι η παραμονή σ' αυτό το κτηνώδες μόρφωμα των τραπεζιτών δεν είναι μη αναστρέψιμη.

Τώρα που ο λαός της Βρετανία ψήφισε, όλοι οι περισπούδαστοι "αναλυτές" της δεξιάς και της "αριστεράς" κι η αργυρώνητη δημοσιογραφική αλητεία, αντί να ζητήσουν συγνώμη για τη μανιώδη και σε διατεταγμένη υπηρεσία τους, ώστε ν' αποδομήσουν της λαϊκή θέληση που εκφράστηκε στο δημοψήφισμα για το Brexit, θα "πέσουν με τα μούτρα" -όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας-, για να μας εξηγήσουν πως αν ο Johnson κι οι συντηρητικοί κατατρόπωσαν τον Corbyn, φταίει το "πολύ αριστερό" πρόγραμμα του.

 Γεγονός που δεν αληθεύει, αν και φαίνεται πως ξεπέρασε σε ρητορεία τον επίσης "αριστερό" ηγέτη των Εργατικών, τον εγκληματία πολέμου Τόνι Μπλερ.

Η αλήθεια είναι πολύ απλή, θα λέγαμε απλοϊκή: η μεγάλη λαϊκή πλειοψηφία κι όχι οι γιάπις του Σίτυ, η εργατική τάξη, οι αγρότες και κτηνοτρόφοι, οι εργαζόμενοι, γνωρίζουν στο πετσί τους πως η Ευρωπαϊκή Ένωση τους εξαθλιώνει και καλώς το πιστεύουν.
Έτσι ψήφισαν για όποιον "τάραξε τα νερά", πρόταξε την υλοποίηση της απόφασης του λαού στο δημοψήφισμα για την έξοδο από την Ε.Ε. κι έθεσαν απέναντί τους τους "αριστερούς" Εργατικούς που ήθελαν νέο δημοψήφισμα για να υπάρξει επιτέλους το αποτέλεσμα που ήθελαν οι τραπεζίτες.

Ο καπιταλισμός είναι ο εχθρός, η γερμανική Ευρώπη του 4ου Ράιχ... αυτό είναι το ζητούμενο και παραμένει αυτό [Βλέπε σε: Η Καρχηδόνα πρέπει να καταστραφεί... «Europa delenda est»!].

Οι Εργατικοί κι ένα Brexit που ποτέ δεν μπόρεσαν ν' ανεχθούν, φθάνοντας σε σημείο να εκφράσουν κι ακραία αριστερή φρασεολογία. Είχαμε την πολιτική αυτοκτονία, ή σωστότερα μια ακόμη αποκάλυψη του ρόλου της σοσιαλδημοκρατίας κι ο Corbyn ήταν ένας "έντιμος σοσιαλδημοκράτης".

Ο κύριος Jeremy Corbyn, αμέσως μετά την ήττα δήλωσε, όπως δηλώνουν όλοι οι "αριστεροί" σε διατεταγμένη υπηρεσία τραπεζιτών: «Θα συνεχίσω να παλεύω για τον σοσιαλισμό στο κοινοβούλιο».ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑloading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :