ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Άσκοπες και άκαιρες δημοσκοπήσεις εκτοξεύονται σαν πυροτεχνήματα συνεχώς το τελευταίο διάστημα στην προσπάθεια να καλυφθεί η σκληρή πραγματικότητα της Ελλάδας και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Παρά τα μεγάλα λόγια με συνεχείς ομιλίες σε φορείς και τηλεοπτικά κανάλια, η Ελλάδα ουδόλως έχει αλλάξει από την εποχή Τσίπρα. Παραμένει στον πάτο κάθε ευρωπαϊκής κατάταξης ουραγός πίσω και από χώρες του πρώην υπαρκτού σοσιαλισμού και δεν αναμένεται να μετακινηθεί από εκεί ούτε το 2020.

Ακόμα χειρότερα οι εκλογές της 7ης Ιουλίου που έδωσαν εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη να αλλάξει την Ελλάδα έφεραν την παλιά σάπια νομεκλατούρα της πρώτης βρώμικης δεκαετίας του 21ου αιώνα στον αφρό και το όραμα μας πλέον είναι ο “άρτος και θεάματα” του 2021. Η ανάπτυξη το 2020 προβλέπεται αναιμική λίγο πάνω από το 2 και κάτι τοις εκατό, όσο ακριβώς το μέσο επιτόκιο των χρεών μας για να καλύπτουμε τα σαρκοβόρα πιράνχας των δανειστών μας αιώνια.  Εθνικό ξεπούλημα της συμμετοχής του Δημοσίου σε κερδοφόρες και ελπιδοφόρες επιχειρήσεις όπως ο Διεθνής Αερολιμένας των Αθηνών και τα ΕΛΠΕ, για τα οποία κόπτεται όψιμα και ο Αλέξης Τσίπρας που οφείλει να επιστρέψει 100 δισ. ευρώ στους Έλληνες λόγω 2015, και διαγωνισμοί με έναν συμμετέχοντα για την Ελλάδα της κανονικότητας του 2020.

Ρουβίκωνας και Μητσοτάκης χέρι-χέρι και πάλι με τον πρώτο ανενόχλητο να εισέρχεται κατ’ επιλογή σε όποιο πρόσωπο και οργανισμό δεν είναι αρεστό στο βαθύ Κράτος της χώρας που θυσιάζει τα πάντα εις όφελος του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος. Οι δικαστικές αποφάσεις επί εποχής Μητσοτάκη αποτελούν όνειδος στο Κράτος της Τιμής και της Λογικής. Καρικατούρες οι πολιτικοί τη μία μέρα παραληλούν για εθνική αφύπνιση και την άλλη καταφεύγουν σε προσλήψεις, επιδόματα και δημοσκοπήσεις για να μας πείσουν ότι όλα βαίνουν καλώς.

Η Ελλάδα χρειάζεται μία δημοκρατική Κυβέρνηση που θα φέρει ανάπτυξη της τάξεως του 5%, θα εξαφανίσει τη γάγγραινα της Μεταπολίτευσης και θα κλείσει τα σύνορα στην εθνική λεηλασία των Αφρικανών και Ασιατών μεταναστών. Οτιδήποτε λιγότερο είναι μία συναλλαγή με προκαθορισμένο τέλος για μία Ελλάδα της φτώχειας και της μαφίας, όπως ακριβώς η σημερινή όπου το 30% τουλάχιστον της παραοικονομίας, εκατοντάδες δισεκατομμύρια, αποτελούν το μολυσμένο αίμα που ρέει στην κοινωνία μας. Την Ελλάδα που σύμφωνα με την ΕΡΓΑΝΗ, 1 στους 3 εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα αμείβεται μέχρι 700 ευρώ και 2 στους 3 μέχρι 1.000 ευρώ και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις είναι ευχαριστημένοι από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη…

Οι Έλληνες που εγκατέλειψαν τη χώρα πικραμένοι για μία καλύτερη ζωή δεν χρειάζονται 3.000 ευρώ για να γυρίσουν πίσω. Χρειάζονται μία πατρίδα, μία κοινωνία που θα τους εμπνέει να ζήσουν σ’αυτή, που θα ενδιαφέρεται για όλους και όχι για μία κλίκα δοτής εξουσίας, μία πόλη που θα μπορούν να κυκλοφορούν ελέυθεροι και μία εργασία που θα παράγει πλούτο με τη δημιουργία, όχι μία αποικία παράνομων μεταναστών. Δυστυχώς αυτή την Ελλάδα της ευημερίας ο κ.Μητσοτάκης δεν μπορεί να την προσφέρει γιατί απλά δεν θέλει να συγκρουστεί με τους κατακτητές της χώρας και στο τέλος κρύβεται πίσω από δημοσκοπήσεις του αέρα.

Κρίμα για τον ίδιο, για όλους όσοι τον πίστεψαν και πάνω απ’όλα για την Ελλάδα. Αν την παραδώσει όπως την παρέλαβε, θα είναι μεγάλη επιτυχία…

loading...