ΒΙΝΤΕΟ – Αδίστακτοι αλλοδαποί με τον μανδύα του «μετανάστη» έχουν μετατρέψει πολλά κέντρα φιλοξενίας σε «γκέτα» εγκληματικότητας.

Καληνύχτα Ελλάδα: Συμβαίνει καθημερινά και ΚΑΝΕΙΣ δεν μιλάει για αυτό

Το σχέδιο προχωρά και οι Έλληνες μοιάζουν πιο «κουρασμένοι» από ποτέ.
του Άρη Δημόπουλου

Επικίνδυνες διαστάσεις λαμβάνουν τα περιστατικά αδίστακτων αλλοδαπών που με τον μανδύα του «μετανάστη» έχουν μετατρέψει πολλά κέντρα φιλοξενίας σε «γκέτα» εγκληματικότητας.

Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που τα κατά τόπους Hot Spot γίνονται ορμητήρια διαφόρων ομάδων από αλλοδαπούς που απειλούν με κάθε είδους αυτοσχέδιο όπλο Έλληνες πολίτες.

Οι ειδήσεις αυτές μπορεί να μην φτάνουν στα αυτιά της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν συμβαίνουν όλα αυτά γύρω μας.

Χαρακτηριστικότατο παράδειγμα αποτελούν οι καθημερινές επιθέσεις από «μετανάστες» κατά Ελλήνων στον Έβρο και τα νησιά, σε περιοχές που συνήθως είναι αρκετά απομακρυσμένες από το κοντινότερο αστυνομικό τμήμα.

Ειδικότερα το Evrosnews μεταδίδει:

«Πέντε άτομα που ακολούθησαν την γνωστή διαδρομή στα ορεινά χωριά του δήμου Σουφλίου, λίγο έξω από το χωριό Χλόη Ροδόπης, ένας από αυτούς προσποιούνταν στον δρόμο ότι… κούτσαινε. Ο οδηγός ενός αγροτικού αυτοκινήτου που περνούσε από το σημείο, σταμάτησε θέλοντας να τον βοηθήσει. Τότε πετάχθηκαν ξαφνικά άλλα τέσσερα άτομα που ήταν κρυμμένα και με την απειλή μαχαιριού τον υποχρέωσαν να κατέβει. Του πήραν όλα τα πράγματα, το κινητό του τηλέφωνο, κάποια ρούχα που είχε και το πορτοφόλι με τα χρήματα, ενώ παράλληλα τον έδεσαν.

Λίγη ώρα αργότερα τον βρήκε οδηγός άλλου αυτοκινήτου και τον μετέφερε στο χωριό, απ’ όπου ενημέρωσαν την αστυνομία. Μετά από λίγη ώρα βρέθηκε το αυτοκίνητο εγκαταλελειμμένο στο χωριό Σάντα Ροδόπης, ένα από τα σημεία που περνούν οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι έρχονται από το νομό Έβρου εφόσον περάσουν από την Τουρκία »

Αυτό είναι μόνο ένα από τα εκατοντάδες παρόμοια περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στην ελληνική επαρχία.

Όταν μάλιστα τυχαίνει κάποιο από αυτό να ακουστεί πανελλαδικά, τότε σε χρόνο ρεκόρ «βαπτίζεται» ως….«μεμονωμένο γεγονός».

Αυτό που δεν γνωρίζουν οι πολλοί για το Ισλάμ

Πρόκειται για την ίδια την νοοτροπία της πλειοψηφίας των μουσουλμανικών πληθυσμών που έχουν μπει πλέον μέσα στα σπίτια των Ελλήνων και αφορά την «αναλογία πληθυσμού».

Μόνο όταν νιώσουν «αριθμητικά ανώτεροι» είναι σε θέση, υπό την κατάλληλη καθοδήγηση, να οδηγηθούν στην ΕΠΙΒΟΛΗ του «δικού τους νόμου», δηλαδή της Σαρίας.

Δεν χωράνε «Δημοκρατίες, διαβουλεύσεις και…κοινωνικά δικαιώματα».

Δεν τα λέμε εμείς, πρώτοι τα λένε εκείνοι που εκπροσωπούν το Ισλάμ.

Μάθετε τι συμβαίνει καθημερινά, όχι σε κάποια απομακρυσμένη χώρα του πλανήτη, αλλά πλέον έξω από την πόρτα μας.

Εκείνοι ετοιμάζονται να εφαρμόσουν (αργά ή γρήγορα) με ό,τι μέσο διαθέτουν τις διδαχές του αρχηγού τους, εμείς τι κάνουμε;

loading...