Θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε: Ο…«μαύρος Ιησούς» των Καθολικών (ΒΙΝΤΕΟ)

Στον βωμό της πολιτικής ορθότητας δεν διστάζουν να χρησιμοποιήσουν ακόμη και τον Ιησού Χριστό.
Το έναυσμα για την…αποδοχή των μεταναστών από την Ασία και την Αφρική θέλησε να δώσει ο Καθεδρικός Ναός του Παλέρμο.

Και πως το πέτυχε αυτό;

Δραττόμενος την ευκαιρία, ο Αρχιεπίσκοπος, Corrado Lorefice, παρουσίασε στο πλήθος των πιστών ένα ομοίωμα του Χριστού σε βρεφική ηλικία που τον παρουσιάζει…μαύρο!

Σε ένα «όργιο προπαγάνδας» υπέρ της αποδοχής των μεταναστών, ο Αρχιεπίσκοπος του Παλέρμο διοργάνωσε ολόκληρη τελετή προκειμένου να δείξει σε όλους τους πιστούς που συγκεντρώθηκαν για την χριστουγεννιάτικη λειτουργία τον «μαύρο Ιησού».

Aξίζει να σημειωθεί πως το παραπάνω άγαλμα του μικρού Ιησού προέρχεται από την Τανζανία. Είναι δώρο από Καθολικούς ιεραπόστολους που δραστηριοποιούνται στην Αφρική.

Η ιταλική εφημερίδα La Repubblica αναφέρει πως το άγαλμα του «μαύρου Ιησού» αποτελεί μία «κίνηση καλοσωρίσματος» από την τοπική εκκλησία προς τους μετανάστες και την κοινότητα αλλοδαπών του Παλέρμο.

Η είδηση κάνει τον γύρω του κόσμου, με την καθολική εκκλησία για πολλοστή φορά να παραποιεί ακόμη και ιστορικά γεγονότα, όπως είναι η αποδεδειγμένα ιστορικά εμφάνιση του Θεανθρώπου, παρουσιάζοντάς τον άλλες φορές ως…μετανάστη και άλλες ως μαύρο:

loading...