Δεν θα ξέρουν οι Τούρκοι από που θα τους έρθει! Ο φιλέλληνας αρχηγός του λιβυκού στόλου απειλεί να τους καταστρέψει (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η συμφωνία που υπέγραψαν Τουρκία και Λιβύη για την οριοθέτηση θαλάσσιων ζωνών στη Μεσόγειο έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο τόσο στην Ελλάδα, την Κύπρο και την Αίγυπτο όσο και στο εσωτερικό της Λιβύης, όπου ένας Ναύαρχος έστειλε το δικό του «μήνυμα» για το «τουρκικό όνειρο».

Ο Ναύαρχος Φάρατζ ελ Μαχντάουϊ, με δική του ανάρτηση, στην ελληνική γλώσσα, στο προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξέφρασε την επιθυμία του να «καταστρέψει το τουρκικό όνειρο» , ενώ ο ίδιος προβάλλει γεμάτος περηφάνια την σταδιοδρομία του, με αφετηρία την ελληνική Σχολή Ναυτικών Δοκίμων.

Ο Λίβυος Ναύαρχος είχε σπουδάσει στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και ήταν πρωτοετής φοιτητής το 1974, όπως ο ίδιος περήφανα θυμάται με ανάρτηση του στο Facebook:

Η δήλωση όμως η οποία έγινε και στην ελληνική γλώσσα και έχει προκαλέσει την αντίδραση αρκετών, έγινε πριν από μερικές ημέρες, με τον ίδιο να γράφει χαρακτηριστικά πως: «Θα απελευθερώσουμε την πρωτεύουσα, την Τρίπολη, και θα καταστρέψουμε το τουρκικό όνειρο.»

https://www.onalert.gr/

loading...