ΤΟ ΝΕΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΧΙΤΛΕΡ

Συνέλληνες

Η σημερινή διεθνής κατάσταση με την Τουρκία μοιάζει ακριβώς με αυτή που ήταν 1934 όταν ανήλθε στην εξουσία της Γερμανίας ο Χίτλερ.

Όπως ο Χίτλερ συμμάχησε πρώτα με την Ρωσία προσάρτησε την Αυστρία, κατέλαβε την Πολωνία, την Νορβηγία, τις κάτω Χώρες, την Βαλκανική και έτσι άρχισε έτσι ο 2ος Παγκόσμιος Πόλεμος αλλά ή Ελλάδα έθαψε τα όνειρά του.

Όπως τότε η διεθνής κοινότητα κοίταζε απαθής το μακελειό του κόσμου έτσι και σήμερα παρακολουθεί αδιάφορη το πιστό αντίγραφο του Χίτλερ τον Τούρκο πρόεδρο Ερντογκάν, ο οποίος αφού συμμάχησε με την Ρωσία που τον εφοδιάζει με υπερσύγχρονο πολεμικό υλικό θέλει να κατακτήσει τον κόσμο.

Η Αγγλία τον εφοδίασε με μη επανδρωμένα αεροσκάφη, η Γερμανία παραμένει απαθής εκτός από κάποια γενικόλογα γιατί έχει εργοστάσια στην Τουρκία και ο Τραμπ των ΗΠΑ θαυμάζει τον Τούρκο πρόεδρο γιατί έχει δύο δικούς του εμπορικούς πύργους στη Κωνσταντινούπολη ενώ η Ελλάδα καταλήφθηκε από τις ορδές των λαθρομεταναστών που είναι ο μυστικός στρατός της Τουρκίας.

«Σε μυστική συνάντηση που έγινε στο Βερολίνο στις αρχές του 2015 συμμετείχαν, μεγαλομέτοχοι γερμανικών, γαλλικών και αμερικανικών πολεμικών βιομηχανιών και επιλεγμένοι πολιτικοί ηγέτες. Εκεί αποφασίστηκε ότι έπρεπε να σχεδιάσουν νέους πολέμους, νέες τοπικές εστίες συγκρούσεων, όσο το δυνατόν μεγαλύτερης εκτάσεως και γιατί όχι έναν παγκόσμιο πόλεμο χωρίς πυρηνικά. Ποιος όμως θα ελέγχει τη χρήση ή όχι των πυρηνικών; Οι λόγοι της μυστικής αυτής συναντήσεως ήταν η κοινή διαπίστωση ότι έχουν μειωθεί τα κέρδη των πολεμικών βιομηχανιών και έπρεπε να ευρεθούν τρόποι για να τα αυξήσουν»; (Το Απόλυτο Μυστικό)

Μήπως ήρθε αυτή η ώρα: Μήπως ο Τούρκος πρόεδρος είναι τα πιόνι των πολεμικών βιομηχανιών;.

Μήπως ήρθε και πάλι η ώρα να γράψουμε ιστορία και να βυθίσουμε τα όνειρα του Τούρκου σουλτάνου στο Αιγαίο.

Ποτέ μην κοιτάτε την αρκούδα που χορεύει, να κοιτάτε τον αρκουδιάρη που είναι πάντα ο ίδιος και έχει το όνομα σιωνισμός.

Γεράσιμος Καλογεράκης

loading...