Ο Τραμπ εξασφάλισε άδεια στον γιο του για να σκοτώσει ζώο υπό εξαφάνιση στη Μογγολία

Το argali αποτελεί εθνικό θησαυρό για την Μογγολία
Ακόμα και με το… κυνήγι ασχολείται ο Ντόναλντ Τραμπ ο οποίος σύμφωνα με τον ιστότοπο ProPublica παρενέβη προκειμένου ο γιος του, Ντόναλντ Τραμπ Τζούνιορ, να σκοτώσει ένα σπάνιο είδος προβάτου κατά τη διάρκεια κυνηγετικού ταξιδιού του στη Μογγολία.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Τραμπ Τζούνιορ πήρε την άδεια μετά από τη συνάντηση που είχε ο πατέρας του και πρόεδρος των ΗΠΑ με τον πρόεδρο της Μογγολίας στην οποία ο Αμερικανός πρόεδρος έθεσε το θέμα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο Τραμπ ο νεότερος συνοδεύοταν κατά τη διάρκεια του κυνηγιού τόσο από Αμερικανούς όσο και από Μογγόλους άνδρες ασφαλείας.

Το argali αποτελεί εθνικό θησαυρό για την Μογγολία και η άδεια για τη θανάτωση του «προέρχεται από ένα σύστημα το οποίο βασίζεται στα χρήματα, τις διασυνδέσεις και την πολιτική».

Το δημοσίευμα αναφέρει επικαλούμενο τους ανθρώπους που βοήθησαν τον γιο του Ντόνανλτ Τραμπ ότι «ο Τραμπ Τζούνιορ σκότωσε το argali κατά τη διάρκεια της νύχτας χρησιμοποιώντας διόπτρα».

Ο 50χρονος Κουαντούγκ Ακμπάς που ήταν αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι «ο Τραμπ Τζούνιορ ζήτησε να μην διαμελιστεί το κουφάρι του ζώου προκειμένου να μην χαλάσει η γούνα και τα κέρατά του» με τον ίδιο να προθέτει ότι ο γιός του Αμερικανού προέδρου σκότωσε και ένα ελάφι βάσει της ίδιας άδειας που εξασφάλισε ο πατέρας του.

loading...