Έδινε συμβουλές μακροζωίας και πέθανε πάνω στην σκηνή (φωτο)

Δραματικές στιγμές έζησαν όσοι παρακολούθησαν την εκδήλωση κινεζικής εταιρείας υγείας όταν είδαν μπροστά στα μάτια τους να αφήνει την τελευταία του πνοή ο 65χρονος ιδιοκτήτης της ενώ, μάλιστα, έδινε συμβουλές μακροζωίας…

Ο Τσεν Πειουέν που έχασε τη ζωή του σε εκδήλωση στη νότια Κίνα ήταν ο ιδρυτής της εταιρείας Zhongyi Health and Technology που πωλούσε παραδοσιακά κινεζικά φαρμακευτικά σκευάσματα.


Το βασικό της προϊόν ήταν ένα ρόφημα αξίας 76 ευρώ που περιείχε αρκετά βότανα και, σύμφωνα με την εταιρεία, θεραπεύει την αρθρίτιδα.
Σύμφωνα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας ο 65χρονος επιχειρηματίας είχε υποβληθεί σε επέμβαση μπάι πας πριν από 20 χρόνια και σχεδίαζε – μετά την μοιραία εκδήλωση – να υποβληθεί σε νέα επέμβαση προκειμένου να του τοποθετηθεί βηματοδότης.

Ο ίδιος είπε, επίσης, ότι οι γιατροί τον ειχαν προειδοποιήσει να μην καθυστερήσει την επέμβαση. «Δεν περιμέναμε να συμβεί αυτό τόσο ξαφνικά» πρόσθεσε.

Ανεπιβεβαιώτες φήμες, τις οποίες η κινεζική εταιρεία διαψεύδει κατηγορηματικά, αναφέρουν ότι ο 65χρονος είχε καταναλώσει το ρόφημα-σήμα κατατεθέν πριν την εκδήλωση.

loading...