Ανακοίνωση της ΕΝ.Ε.Δ., από την Μακεδονία, προς όλους τους μαχόμενους Έλληνες.
Ο πατριωτικός χώρος -είναι γεγονός ότι- ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει το Έθνος μας, είναι διασπασμένος. Η Πατρίδα μας αυτές τις ώρες έχει ανάγκη από την ένωση των υγιών πατριωτικών δυνάμεων ώστε οι αντιδράσεις να είναι συντονισμένες και δυναμικές.

Την αναγκαιότητα της συσπείρωσης των πατριωτικών δυνάμεων την κάναμε πράξη εδώ στην Μακεδονία.
Πριν λίγους μήνες έγινε η αρχή με πέντε συλλόγους/ομάδες δημιουργώντας την ΕΝ.Ε.Δ. (κατά αλφαβητική σειρά «Ιερός Λόχος 2012», «Κάστρο Σερρών», «Πατριωτική Ένωση Ελλήνων Μονάχου», «Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας», «Μακεδόνες Μαχητές»).
Λίγους μήνες μετά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι στην ΕΝ.Ε.Δ. (Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις) έρχονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους οι μαχητικοί συναγωνιστές της «Πατριωτικής Νεολαίας Κατερίνης» και της «Σάρισσας» Πτολεμαΐδας.
Με γνώμονα το εθνικό συμφέρον και μόνο, εμείς που αποτελούμε πλέον την ΕΝ.Ε.Δ., αποφασίσαμε να συνεργαστούμε και να αλληλοστηρίξουμε τις πατριωτικές δράσεις μας, με αλληλοσεβασμό και ανιδιοτέλεια.
Σε αυτή την Ένωση των δυνάμεών μας, δεν υπάρχει χώρος για προσωπικές φιλοδοξίες. και κομματικές βλέψεις.
Ενωμένοι και μονοιασμένοι θα δώσουμε τον αγώνα «υπέρ Πίστεως και Πατρίδος», όπως επιτάσσει το εθνικό συμφέρον και όπως κάνουμε χρόνια τώρα.

Καλούμε τις αυτόνομες ομάδες και συλλόγους να έρθουν σε επαφή μαζί μας ώστε να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο.
Καλούμε επίσης τους συνέλληνες-δες να στηρίξουν τους κατά τόπους πατριωτικούς πυρήνες.
Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

με πίστη στην τελική Νίκη του Έθνους,
προς όλους τους μαχόμενους Ελληνες
από την Μακεδονία

η ΕΝ.Ε.Δ.


Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις

loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια :