Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Βγήκε το πόρισμα για το ποιος έφταιγε τελικά για το ατύχημα – Μετά από δύο χρόνια

Ο χρόνος, για την οικογένεια του Κωνσταντίνου Αγγελίδη έχει σταματήσει εδώ και δύο χρόνια, όταν ο γνωστός παρουσιαστής είχε σοβαρό τροχαίο που του άλλαξε για πάντα τη ζωή.

Ήταν παραμονές Χριστουγέννων του 2017 όταν το Πανελλήνιο «πάγωνε» από την είδηση ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Από τότε, ο γνωστός παρουσιαστής και η οικογένειά του ζουν έναν πραγματικό εφιάλτη καθώς εκείνος δεν κατάφερε να ποτέ να συνέλθει από εκείνη την τραγική νύχτα.

Αυτά τα δύο χρόνια, άγρυπνος φρουρός του η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη η οποία δεν έχει φύγει στιγμή από κοντά του.

Ποιος φταίει όμως για αυτό το μοιραίο -όπως αποδείχτηκε- τροχαίο;

Όπως αναφέρεται στο πόρισμα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το μοιραίο:«Το λεωφορείο βρέθηκε σταματημένο στο αριστερό μέρος της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, γεγονός που δείχνει ότι κινήθηκε από τη δεξιά λωρίδα προς την αριστερή με σκοπό να στρίψει αριστερά στον δρόμο, όπου ήταν το προκαθορισμό δρομολόγιό του. Έτσι, φαίνεται πως έκλεισε τον δρόμο στη μηχανή (σ.σ. σε αυτήν επέβαινε ο άτυχος Κωνσταντίνος Αγγελίδης) η οποία πήγαινε κανονικά στην πορεία της, με τον παρουσιαστή να προσπαθεί να κάνει ελιγμό για να αποφύγει τη σύγκρουση, χωρίς όμως να τα καταφέρνει».

loading...