«Πολλοί μου ζητούν οι κούκλες του σεξ να μοιάζουν με αληθινούς ανθρώπους» υποστηρίζει κατασκευαστής

Με αληθινούς ανθρώπους επισημαίνει ιδρυτής εταιρείας, που κατασκευάζει κούκλες του σεξ, του ζητούν πολλοί πελάτες να μοιάζουν τα προϊόντα του και έτσι εγείρεται και ηθικό ζήτημα.

Ένας ιδρυτής εταιρείας που κατασκευάζει κούκλες του σεξ ανέφερε ότι πολλοί πελάτες επιθυμούν τα προϊόντα να μοιάζουν με αληθινούς ανθρώπους, ακόμα και με κάποιους οι οποίο δεν βρίσκονται στη ζωή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Star», ο ιδρυτής της «RealDoll», Ματ ΜακΜάλεν, έκανε αυτή την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια πάνελ με τίτλο «Ρομπότ σεξ: Είμαστε έτοιμοι;».

Ο Ματ Μακ Μάλεν υποστήριξε ότι υπάρχει ηθική γραμμή για το εν λόγω ζήτημα, λέγοντας:

«Το κάνω εδώ και πολύ καιρό και έχω προφανώς την ίδια πολιτική, δηλαδή ότι δεν θα κάνω αντίγραφο άλλου ανθρώπου χωρίς τη ρητή συγκατάθεσή του. Με έχουν προσεγγίσει περισσότερες φορές από μπορείτε να φανταστείτε για να δημιουργήσω ένα αντίγραφο αυτής της ηθοποιού ή, να, εδώ μια φωτογραφία της φίλης μου που με άφησε. Ακόμη και μια νεκρή διασημότητα. Δεν θα το άγγιζα αυτό γιατί για εμένα είναι μια ηθική γραμμή».
Ο Ματ ΜακΜάλεν τόνισε, επίσης, ότι δεν πιστεύει ότι «θα ήταν σωστό να κάνουμε αντίγραφα ενός ατόμου χωρίς άδεια, νεκρού ή ζωντανού» και ότι θεωρεί αυτό το ζήτημα «αρκετά μαύρο και άσπρο» και όχι γκρίζο.

Η εφημερίδα ανέφερε, ακόμη, ότι ενώ ο Ματ ΜακΜάλεν δεν διευκρίνισε για ποιες διασημότητες ενδιαφέρονται οι υποψήφιοι πελάτες του, αλλά ένας αντίστοιχος κατασκευαστής με την ονομασία «True Companion» είπε, το 2017, ότι το πιο δημοφιλές αίτημα που έλαβε ήταν για την εμφάνιση της Μέριλιν Μονρόε.

ΠΗΓΗ SPUTNIK, ΦΩΤΟ PEXELS

loading...