Σενάριο εξόντωσης του Ερντογάν σε αμερικανική ταινία: «Ετοιμάζουν νέα εξέγερση στην Τουρκία» – Στα «κάγκελα» η Άγκυρα

Οργή και και υποψίες επικρατούν στην Άγκυρα από αμερικανική ταινία στο Neftlix, η οποία ουσιαστικά “προαναγγέλλει” την εξόντωση του σημερινού Τούρκου προέδρου, Ρ.Τ. Ερντογάν, μετά από πολυπληθή εξέγερση του λαού του, θυμίζοντας το τέλος του Καντάφι το 2011, αναφέρει ο γειτονικός Τύπος.

Η ταινία δείχνει έναν Αμερικανό δισεκατομμυριούχο, ο οποίος συγκρότησε ειδική ομάδα δράσης κατά του δικτάτορα του κράτους του «Turgistan”, ενώ υπάρχει και σαφής αναφορά στην σημερινή Τουρκία. Στο τέλος της ταινίας, ο “δικτάτορας” (Ερντογάν), εκτελείται από τον λαό του.

Ο “δικτάτορας” στην ταινία πάντα, έκανε χρήση χημικών βομβών σε στρατόπεδο προσφύγων, στην προσπάθεια του να επιβληθεί σε εξέγερση πολιτών, ενώ το τέλος του ίδιου ήρθε μέσω πραξικοπήματος που διοργάνωσαν και συντόνισαν Αμερικανοί «ήρωες”, τονίζει η τουρκική εφημερίδα.

“Οι σκηνοθέτες Rhett Reese και Paul Vernick έγραψαν το σενάριο με συστηματικό τρόπο, ως αποτέλεσμα του ψυχολογικού πολέμου που διεξάγεται στη Δύση προς την Τουρκία”, τονίζει το άρθρο.

Το θέμα απασχόλησε φυσικά ολόκληρο τον τουρκικό τύπο, διότι οι “γείτονες” μας γνωρίζουν την δύναμη αλλά και τα “μηνύματα” που περνά το Χόλιγουντ σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει ότι “ η Τουρκία, ειδικά μετά τις 15 Ιουλίου 2019, και την γνωστή απόπειρα πραξικοπήματος, ευρίσκεται σε τροχιά ρήξης με το στρατόπεδο του Ατλαντικού, ενώ δέχεται ένα ανηλεή και αμείωτο ψυχολογικό πόλεμο μέσω αμερικανικών τηλεοπτικών εκπομπών και άλλων ΜΜΕ .

Η τηλεοπτική πλατφόρμα Netflix, έχει μακράν το υψηλότερο προϋπολογισμό (150 εκατομμύρια δολάρια), και υλοποιεί συνεχώς προπαγάνδα εναντίον της Τουρκίας, λένε οι Τούρκοι.

Πριν κάποιους μήνες, άλλη σειρά, εκθείαζε τον θρησκευτικό ηγέτη Φ.Γκιουλέν, ενώ τηλεοπτικός πράκτορας της Μοσάντ στη Συρία, είχε πίσω κρεμασμένο χάρτη που έδειχνε την Τουρκία διαμελισμένη σε πολλά κομμάτια.

Όπως είναι γνωστό, ταινίες του Hollywood όλες αυτές τις δεκαετίες περνάνε μηνύματα, που… ως δια μαγείας μετά από χρόνια λαμβάνουν χώρα.

Πολλοί λένε πως όλες αυτές οι σκηνές γίνονται πάντα μετά από το πράσινο φως που δίνουν Κυβερνήσεις και μυστικές υπηρεσίες.

loading...